Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kyberturvallisuuskonsultti – Pilvipalvelut

post_image

RekryilmoitusEtsimme kyberturvallisuuskonsulttia huolehtimaan laajoista kyberturvallisuuden konsultointitehtävistä erityisesti pilvipalveluiden tietoturvallisuuden alueella. Tehtävänkuva voi laajentua myös muihin teknisiin, tai hallinnollisiin kyberturvallisuuden konsultointitehtäviin, osaamistaustasi mukaan.

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

 

Tulet toimimaan tärkeänä osana kyberturvallisuuden konsultointi- ja asiantuntijajoukkoamme. Odotamme sinulta jo vahvaa osaamista jonkun pilvipalvelun osalta (AWS, Azure, GCP), joko tietoturvan kehittämisestä tai sen arvioinnista. Pystyt toimimaan itsenäisesti erityyppisissä asiakastoimeksiannoissa, sekä jakamaan osaamistasi myös sisäisesti kollegoillesi. Et myöskään vierasta roolia myynnin tukena toimimisesta.

Lisäksi toivomme osaamista ja kokemusta ainakin joistain seuraavista osaamisalueista:

  • Teknisten järjestelmien ja sovellusten tietoturvan nykytilan arviointikartoitukset
  • Tietoturvatarkastukset ja haavoittuvuus- sekä murtotestaukset
  • Tietoturvallisuuden yleinen kehittäminen
  • Järjestelmien ja sovellusten tietoturvan kehittäminen ja tietoturvasuunnittelu
  • Hallinnollinen tietoturva
  • Web-sovellusten tietoturva

Aikaisempi kokemus konsultointitehtävistä, tuntemus alan tietoturvastandardeista ja -viitekehyksistä (mm. ISO/IEC 2700x, OWASP, VAHTI, KATAKRI, PiTuKri) luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme tietoturva-alan opintoja, kursseja ja muita ammatillisen teknisen tietoturvallisuuden sertifikaatteja (erityisesti pilvipalveluiden osalta).

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ennakointikykyä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Mitä tarjoamme?

 

Meillä pääset osaksi kasvavaa huippuammattilaisten tiimiä. Voit hyödyntää ja kehittää omaa asiantuntijuuttasi sekä yritys- että julkissektorin asiakkaidemme parissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, vaihtelevan työnkuvan ja sopivasti haasteita. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

Kiinnostuitko?

 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antavat:

  • Harri Suni (liiketoimintajohtaja, kyberturvallisuuspalvelut), harri.suni(at)netum.fi, +358 40 839 2323
  • Marko Hämäläinen (kyberkonsulttitiimin johtaja), marko.hamalainen(at)netum.fi, +358 400 172 517

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja valitulle hakijalle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset. Lisää tietoa kyberturvallisuuspalveluiden liiketoiminta-alueesta löydät osoitteesta https://www.netum.fi/palvelut/kyberturvallisuuspalvelut/.

 

Mikä Netum?

 

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 170.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Group logo

Tietoja

Hakuaika: 1.10.2021 - 30.11.2021
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Kyberturva
kyberturvallisuus

Netum Group:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä