logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Koodari-harjoittelija

RekryilmoitusKUVAUS: Haemme nyt Helsingin keskustaan Kampin Autotalon torniin oppimisintoista kehittäjää uuden palvelun pariin työskentelemään monipuolisissa tehtävissä. Mikäli haluat valjastaa tietotaitosi käytäntöön, kartuttaa kokemustasi ja oppia uutta, saatat olla etsimämme henkilö. Emme odota pitkää työkokemusta, vaan annamme myös opastusta työn pariin ja mahdollisuuden opetella tarvittavat taidot.

Tehtävänkuva sisältää sitä rehellistä koodaamista aivan käytännön tasolla, uuden palvelun kehittämistä ja vanhojen toimintojen parantelua.

Keitä me olemme?

Nordic C-Management Oy on kokonaisvaltaisen taloushallinnon kumppani eri toimialojen yrityksille. Olemme kotimainen täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme laajan kattauksen taloushallinnon peruspalveluista aina lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta ulkoistettuun talouspäällikköön saakka. Olemme kasvava ja palveluntarjonnaltamme yhä laajeneva ja monimuotoistuva yritys. Työilmapiiri on yrityksessämme avoin, innovatiivinen ja nuorekas, jolla erotumme perinteisestä tilitoimistosta täysin. haemme yhteistyöyritys Kassavirtanen Oy.le siis työntekijää.

Pinterest
Kassavirtanen Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://www.kassavirtanen.fi/
Yhteydenotto: asiakaspalvelu@kassavirtanen.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Kassavirtanen Oy:n kotisivut

Tagit

Teknologia

Azure
React