logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Koodaava ohjelmistoarkkitehti

post_image

RekryilmoitusHaluatko työskennellä osaavien kehittäjien kanssa ihmisläheisessä työympäristössä?

Alla ohjelmistoarkkitehtimme Joonas kertoo, mitä Codentolla on tullut tehtyä:

Olen ollut kehittäjänä ja scrum masterina pitkäjänteisissä asiakasprojekteissa. Kirjoittanut Java ja JavaScript koodia sekä vääntänyt ulkoasua HTML/CSS-välinein. Välillä on myös viritetty CI-ympäristöjä, kirjautumisia, tietokantoja ja viilattu linuxia. Osaamista tarvitaan myös testaamisesta, työpajojen fasilitoinnista ja asiakkaiden tarpeen ulospuristamisesta. Omaa ymmärrystään ongelmasta ja mahdollisista ratkaisuista joutuu piirtämään, kirjoittaman ja selostamaan suullisesti niin suomeksi kuin englanniksikin. Ihmisten odotuksia joutuu valmistelemaan eri suuntiin ja välillä vähän politikoimaankin ja toimimaan välittäjänä eri henkilöiden välillä.

Tällä hetkellä Joonas on projektissa, jossa on osana asiakkaan tiimiä. Hän kertoo projektista näin:

Jatkokehitämme perinnejärjestelmää, joka on suurimmalle osalle tiimistä arkkitehtuuriltaan ja toteutukseltaan outo. Kehittämisen lisäksi sparraan tiimiä ohjelmistoarkkitehtuuriin ja ketteriin menetelmiin liittyvissä asioissa. Haastavinta on oppia mahdollisimman nopeasti sovelluksen rakenne ja erilaiset käyttötavat, jotta voi olla mahdollisimman tuottava osa tiimiä.

Osallistun myös aktiivisesti yrityksen kehittämiseen ja sosiokratia 3.0 käyttöönottoon Codentolla. Lisäksi haastattelen mahdollisuuksien mukaan rekrykandidaatteja.

Miksi Joonas on Codentolla töissä?

Parasta Codentossa on porukka ja yhdessä tekemisen henki. Arvostan joustavuutta ja ymmärrystä työntekijöiden erilaisiin tilanteisiin. Codentolla on myös tasa-arvoista. Minulle tärkeintä työssä on oppia uutta ja se, että töihin on kiva tulla.

Töiden ohessa ja välillä Joonas hakee vaihtelua arkeen roolipeleistä ja Burning Manista. Yhdessä tekeminen ja yhteinen sekä omakohtainen vastuu itsestä ja muista on tärkeää niissä, niin kuin on myös työssä Codentolla. Joonas arvostaakin kollegoissaan mm. avointa mieltä ja intoa kehittää itseään ja muita. Codentolla teemme päätökset yhdessä piireissä, jolloin jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen firma olemme. 

Tervetuloa mukaan kehittämään ja kehittymään kanssamme!

Jos tarvitset lisätietoja, voit pirauttaa rekry-vastaavallemme Marikalle, 044 0771776.

Ps. Teemme projekteja sekä julkisella, että yksityisellä puolella. Olemme tehneet yhteistyötä myös startupien kanssa. Löydät muutaman esimerkin projekteistamme täältä.

Pinterest
Codento Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Helsingissä aivan Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella ja Rautatientorin vieressä, loistavien kulkuyhteyksien ja lounaspaikkojen äärellä.
Linkki: https://www.codento.fi/position/koodaava-ohjelmistoarkkitehti/
Yhteydenotto: marika.weckstrom@codento.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codento Oy:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Codento Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Codento Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku