Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut WordPress-devaaja

Rekryilmoitus

Hyppää mukaan toteuttamaan Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita

Lähes kahdessakymmenessä vuodessa ehtii paljon, tuhansien projektien joukosta löytyy mm. Suomen suurin WordPress-toteutus Almalle ja hetki sitten julkaistu Väestöliiton Hyvä kysymys -verkkopalvelualusta. Meillä pääset osaksi 18 hengen asiantuntevaa WordPress-tiimiä. Toimistolla “kooditaidetta” luo noin 30 henkeä ja yhteensä meitä on 50 geniemiläistä.  

Kehitämme WordPress-sivustoja pääsääntöisesti Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Etsimme WordPress tiimiimme uutta jäsentä vankalla WordPress-kokemuksella

Meillä tulet työskentelemään: 

 

 • PHP, WordPress, MySQL/MariaDB
 • Moderni HTML 
 • CSS
 • JavaScript/jQuery 
 • git
 • Docker -kehitysympäristöissä
 • Lisäksi kokemus frameworkeistä kuten Vue, React tai Angular katsotaan eduksi

Meillä pääset myös oppimaan, mikäli et alla olevia jo osaa:

 • Redis
 • SASS, ES6 ja Webpack
 • Docker
 • RediSearch 

Arkesi koostuu projektityöskentelystä asiakkuustiimissä muiden asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu projektipäällikkö sekä designeri. Meillä voit tehdä työt joko Tampereen toimistosta tai etänä sinun valitsemastasi paikasta. 

Työn onnistumisen kannalta, meille on tärkeää että:

 • Hoidat oman tonttisi 
 • Kunnioitat ja tuet muita 
 • Kysyt kun jäät jumiin
 • Arvostat asiakasta ja
 • Haluat kehittyä ammattilaisena

Yhteisöllisyys kehittää 

Meillä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; Kulttuurissamme jokainen vaikuttaa ja kehittää omaa tehtävän kuvaansa, oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan. 

Vietämme aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla, työssä kuin kouluttautumassakin. Tiimit ovat järjestäneet kerran vuodessa matkan seminaariin tai koulutukseen, joko Suomeen tai ulkomaille. Meidät löytää vuosittain ulkomailta OfficeAbroad-tunnelmissa, jossa vietämme viikon niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Kuukausittainen DevFriday -päivä mahdollistaa työskentelyn sellaisten projektien parissa, joihin ei perusarjessa ole aikaa. Vapaa-ajalla pelaamme sählyä, testaamme uusia urheilulajeja ja vietämme peli-iltoja. 

Kivojen työkavereiden ja toimivan työyhteisön lisäksi meille on kertynyt merkittävä lista etuuksia ja kokeileva kulttuuri tuo kokoajan lisää lisämausteita arkiselle puurtamiselle. 

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Sinua rekrytoiva asiakkuustiimi on mukana rekrytoinnissa ja kertovat mielellään tapaamisessa työarjesta ja kuinka he ovat viihtyneet meillä. 

Klikkaa itsesi sivuillemme ja lähetä hakemus! Mikäli se tuntuu vaivalloiselta, voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle tehtävän ratkaistavaksi. Tehtävä (eli se koodi) kun usein kertoo paljon enemmän kuin se tarkoin kirjoitettu ja vaivalla tehty CV. Essille voi myös soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626. 

Pinterest
Geniem Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 16.9.2019 - 30.10.2019
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry/Wordpress-kehitt%C3%A4j%C3%A4/22/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Geniem kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

PHP
WordPress

Geniem Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä