Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut UX-suunnittelija

post_image

RekryilmoitusEtsimme joukkoomme kokenutta UX-suunnittelijaa osaksi kasvavaa suunnittelutiimiämme. Hankkeissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin ja pidämme huolen siitä, että sinulla on parhaat mahdollisuudet kehittää omaa asiantuntijuuttasi jatkuvasti.

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Meillä pääset muotoilemaan digitaalisia palveluja projektien alusta loppuun saakka. Osallistut myös design systeemin kehittämiseen ja olet mukana luomassa yhtenäistä palvelukokemusta asiakkaillemme.

Olet osa tiimiä, joka koostuu palveluiden suunnittelun ja kehittämisen asiantuntijoista. Oman tiimisi lisäksi työskentelet läheisesti projektipäälliköiden, kehitystiimien product ownereiden, kehittäjien sekä asiakkaiden kanssa.

Menestyt tehtävässä varmasti, jos sinulta löytyy:

  • vahvaa kokemusta interaktiosuunnittelusta
  • kykyä siirtää konseptit moderneiksi käyttöliittymiksi ja prototyypeiksi esimerkiksi Figman avulla
  • näyttöjä haastavien asiakasprosessien suunnittelusta portfolion muodossa
  • tarkkuutta ja silmää yksityiskohdille

Arvostamme suuresti tekijä-asennetta ja erinomaisia tiimityötaitoja. Tarvitset tehtävässä myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Mitä tarjoamme?

 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi kasvavaa IT-taloa ja sen monialaista asiantuntijajoukkoa. Sinulla on laajat vaikutusmahdollisuudet oman työnkuvasi rakentamiseen ja työnantajana varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

Kiinnostuitko?

 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä työpaikkasivumme kautta. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Päivi Yli-Olli (paivi.yli-olli(at)netum.fi) ja rekrytointiprosessista yleisesti Minna Hänninen (+358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi).

 

Mikä Netum?

 

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 170.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 8.10.2021 - 31.10.2021
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

ux
Ux design
ux suunnittelu

Netum Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä