Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut sovelluskehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme kokenutta sovelluskehittäjää ohjelmistoprojekteihimme pääkaupunkiseudulle.

Työssäsi tulet kehittämään Suomen mittakaavassa erittäin vakiintunutta, ainoaa laatuaan olevaa henki- ja eläkevakuutusratkaisuamme. Tarkemmin ottaen ideoit, toteutat ja testaat ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin. Olemme ylpeitä voidessamme kehittää yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä, joista asiakkaamme hyötyvät liiketoiminnassaan pitkäjänteisesti useiden vuosien ja jopa vuosikymmenien ajan. Laadukas työnjälki, tiimityötaidot sekä kiinnostus uuden oppimiseen ovat meille tärkeitä asioita. 

Tulet toimimaan projekteissamme tiiviisti yhteistyössä oman tiimin sekä pitkäaikaisten kumppaniasiakkaidemme yhteyshenkilöiden kanssa. Työtä tehdään Espoon toimistomme lisäksi myös pääkaupunkiseudulla asiakkaiden tiloissa. Työ edellyttää asiakkaan liiketoimintalähtöistä ajattelua, mutta ei hätää, vaikka finanssi- ja vakuutusala ei olisikaan entuudestaan tuttua. Tukenasi ovat osaavat Business Analystimme sekä muut Profit Softwaren ammattilaiset. 

Rehellisesti sanottuna työ vaatii kykyä suhtautua asioihin pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Järjestelmä on ollut toiminnassa jo usean vuosikymmenen ajan - me kehitämme ratkaisuja, jotka kestävät aikaa. Tämä vaatii myös uudistumista, jotta ratkaisumme ovat laadukkaita ja luotettavia joka päivä, nyt ja tulevaisuudessa. Kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossamme pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi, ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan työympäristöösi. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:  

 • Vahvaa Java -osaamista  
 • Tietokantaosaamista (esim. SQL)  
 • Hyvät kommunikointi- ja ryhmätyötaidot  
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito  

Lisäksi arvostamme:  

 • Halua kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti  
 • Kiinnostusta pitkäjänteiseen työskentelyyn  
 • Frontend-osaamista (esim. React)  
 • Kokemusta testaamisen ja katselmoimisen käytännöistä  
 • Näkemystä laadukkaan ohjelmistokehityksen tulevaisuudesta  
 • Ketterän kehityksen menetelmien tuntemista 

Työkulttuurissamme tuemme toinen toisiamme matalalla kynnyksellä, viljelemme huumoria ja opimme yhdessä uutta. Työyhteisömme tukee kaikkia jäseniään tarjoamalla joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi etätyön muodossa. Lisäksi meiltä löytyvät kilpailukykyiset ja turvaa arkeen tuovat edut sekä mahdollisuus yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Me haluamme, että voit keskittyä loistamaan siinä, missä sinä olet parhaimmillasi. 

Tutustu ohjelmistokehittäjämme päivään: "Code Code Baby". 

Voit myös lukea lisää Profit Life & Pension henki- ja eläkevakuutusratkaisustamme tästä

Oletko valmis hyppäämään asiantuntevaan ja lämminhenkiseen työyhteisöömme?  

Lisätietoa tehtävästä antaa Team Manager Jyrki Kilpinen jyrki.kilpinen@profitsoftware.com 

Profit Software on yli 250 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme suurien digitalisaatiomuutoksien äärellä olevalle pankki- ja vakuutussektorille ohjelmistoja, järjestelmiä ja analytiikkapalveluita. Asiantuntijaroolissa Profit Softwarella olet mukana vaikuttamassa tulevaisuuden finanssialaan. 

Pinterest
Profit Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo / PK-seutu
Linkki: https://careers.profitsoftware.com/jobs/797622-kokenut-sovelluskehittaja

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Profit Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

Java

Profit Software Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Profit Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä