Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kokenut Software Developer integraatioihin

post_image

RekryilmoitusEtsimme HiQn integraatioyksikköön kokenutta Software Developeria

Onko sinulla vankka kyky ajatella loogisesti ja oletko hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia? Osaatko ohjelmointiajattelua ja mieluiten myös C#:ia? Jos olet lisäksi mukava, oma-aloitteinen tiimikaveri, voisit olla mitä mainioin jäsen yksikköömme.

Miksi meille Software Developeriksi integraatiohin? 

”Yksi tärkeimmistä hyvän viihtyvyyden syistä ovat ammatillisesti mielenkiintoiset työtehtävät. Integraatiopuolella rajapinnat ja teknologiat kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, eli täällä saa koko ajan tutkia ja oppia uutta. Myös työpaikkamme ilmapiiri on mielestäni ainutlaatuinen ja se on säilynyt samanlaisena koko urani ajan”, yli 12 vuotta talossa vaikuttanut Jura avaa viihtymisensä syitä. 

Tarjoamme vaihtelevia asiakkuuksia, joissa pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi. Mainittakoon tässä muutamia: Aalto Yliopisto, Teboil, Helen, Eltel, Hamk. Voit tutustua näihin lisää sivuillamme. Aalto Yliopiston projektitiimin tekemiseen voit tutustua lisää tästä: HiQ Stagella Aalto Yliopisto.

Millaisen yhteisön tarjoamme ympärillesi? 

HiQn Espoon konttorilla vaikuttavat integraatioasiantuntijamme ovat jakautuneet neljään tiimiin. Yhteensä meitä on yksikössä noin 50 henkeä. Jokaisessa tiimissä on niin kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä kuin projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme konsulttejamme ja pyrimme muokkaamaan roolia jokaiselle mieluisaksi. 

Yhteisömme on rento, tukea antava ja avoin. Tiimeissämme vallitsee matala hierarkia ja kulttuurimme on itseohjautuva. Vältämme turhaa pönötystä ja tärkeilyä. Meillä pärjää jos olet oma itsesi, sinulta löytyy ripaus huumorintajua ja osaat nauraa - myös itsellesi. Viimeisimmän kyselymme mukaan integraatioyksikössä viihdyttiin erityisesti seuraavista syistä: rento ilmapiiri, hyvät työkaverit ja yhteishenki, työn joustavuus, mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseen. 

Haluatko lukea lisää integraatioarjestamme? Tutustu blogeihin: "Tällaista on arki HiQn integraatiotiimeissä” ja "Onnellisten integraatiokonsulttien koti". 

Integraatioiden parissa työskentelevä Janne Kusmin kertoo blogissaan omasta työkierrosta sekä arjen ja rokkarielämän yhdistämisestä. Lue Jannen kokemuksia tästä.

 

Teknologiat ja mitä toivomme sinulta

Käytämme projekteissa useimmiten HiQ:n omaa integraatioalustaa FRENDSiä, mutta töissämme pääset tutustumaan myös Microsoftin eri teknologioihin.

Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Toivomme, että sinulle olisivat tuttuja myös API-arkkitehtuurit ja API management.

Tuemme osaamisen kehittämisessä ja sen laajentamisessa. Meille haluavan on ehdottomasti oltava valmis oppimaan ja kysymään apua tarvittaessa.

Odotamme myös, että sinulla on aitoa paloa ratkoa asiakkaiden liiketoimintahaasteita ja konsultoida heitä oikeaan suuntaan. Ripaus ammattiylpeyttä täytyy siis löytyä.

 

Tarjoamme

  • mahdollisuuden syventää ja laajentaa omaa osaamistasi
  • mukavia ja päteviä työkavereita ja tukea antavan esimiehen ja tiimin
  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)
  • turvallisen ja vakaan työpaikan
  • kilpailukykyisen palkan
  • kattavat työsuhde-edut (mm. erilaiset oppimisalustat, itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu) 
  • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan sekä rennon organisaatiokulttuurin

 

Kiinnostuitko?

Arvostamme aikaasi ja olemme tehneet hakemisesta helppoa. Lupaamme sinulle miellyttävän ja jouhevan hakuprosessin. Lisäksi pääset tapaamaan teknisiä asiantuntijoitamme ja kyselemään lisää ennen kuin päätät, onko tämä sinun seuraava paikkasi. 

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan (aikaisintaan syksyllä 2020). 

Kysymyksiä tehtävästä tai HiQsta voit esittää Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Vastaamme kysymyksiin elokuun alusta alkaen.

Haastattelut tulemme pitämään elokuusta lähtien. 

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

 

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 250. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Pinterest
HiQ Finland Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo, Otaniemi (satunnainen etätyömahdollisuus, joustavat työajat)
Linkki: https://hiq.fi/avoimet-tyopaikat/kokenut-software-developer-integraatioihin/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii HiQ Finland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

HiQ Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut