Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kokenut PHP-, JavaScript- tai Drupal-taituri

post_image

RekryilmoitusKokenut PHP-, JavaScript-, tai Drupal-taituri, kaipaatko uutta vaihdetta ja kasvua urallesi? Tee elämäsi paras siirto ja tule meille töihin! Druid on monissa liemissä keitetyn koodaajan paratiisi, jossa pääset haastamaan itseäsi suurien ja kiinnostavien projektien parissa. Meillä tehdään vain timanttia.

Druid on Suomen johtavia Drupal-taloja ja ketterän kehityksen huippuosaaja. Taitomme eivät kuitenkaan rajoitu Drupaliin, vaan teemme projekteja muillakin teknologioilla. Meillä tehdään konseptointia, designia, konsultointia, ohjelmistokehitystä ja ylläpitoa. Keskitymme suuriin verkkojärjestelmiin, joista muutamina esimerkkeinä mainittakoon Otavalle toteutettu oppimisen PWA-sovellus, Visma Sign Forms -sähköisen allekirjoituksen palvelu sekä Lääkärikeskus Aavan ja Helsingin yliopiston verkkopalvelut.

Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa viiden hengen perustajajengistä vajaan kolmenkymmenen druidin mittaan tinkimättömän työn ja ketterän meiningin siivittäminä. Avoimuus ja rehellisyys ovat kulmakiviämme, ja meillä jokaisen kehittäjän on pystyttävä asettumaan asiakkaan asemaan. Emme tarjoa ratkaisujamme, jos emme usko niiden olevan asiakkaallemme se paras vaihtoehto.

Mitä toivomme sinulta

  • Ohjelmointiosaamisesi on rautaista ja suhtaudut työhösi intohimoisesti
  • Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta
  • Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Mitä tarjoamme

Druidilla pääset osaksi avarakatseista, rentoa ja mutkatonta työyhteisöä, jossa mielipiteet ja huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin. 

Meillä saat vapautta ja vastuuta, sekä mahdollisuuden keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Sertifioimme sinut ketteriin kehitysmenetelmiin ja tarjoamme muutakin koulutusta. Saat myös käyttää työaikaasi sinua kiinnostaviin alan konferensseihin ja muihin tapahtumiin.

Kiinnostuitko?

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, lähetä meille hakemus näppärästi täällä. Kerro, mitä toisit meille tullessasi ja mikä sinua kiinnostaa. Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, soita Mikko Hämäläiselle, puh. 040 527 5945.

Pinterest
Druid Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekry.druid.fi
Yhteydenotto: rekry@druid.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Druid kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

React
Javascript
PHP
Drupal

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on