Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut ohjelmistokehittäjä (Terveydenhuollon järjestelmät)

post_image

RekryilmoitusCinian ohjelmistoratkaisut lyhyesti: Rakennamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä työskentelee yhteensä n. 200 sovelluskehityksen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Cinian terveydenhuollon tiimissä tuottamamme ratkaisut palvelevat terveydenhuollon ammattilaisia tavoitteena helpottaa heidän arkeaan. Hyödynnämme moderneja selainpohjaisia avoimen lähdekoodin ratkaisuja loppukäyttäjien tarpeisiin räätälöityjen sovellusten kehittämisessä.

 

Laadimme ratkaisut tarkasti, tietoturvallisesti ja yhteistyössä loppukäyttäjien eli terveydenhuollon henkilöstön kanssa esimerkiksi palvelumuotoilun keinoin

Tehtävän kuvaus

Toteutamme asiakkaillemme ketterästi räätälöityjä täsmäratkaisuja vaihtoehtona tänä päivänä käytössä oleville tuotteille ja massiivisten tulevaisuuden järjestelmien odottelulle. Esimerkiksi erikoissairaanhoidon tarpeeseen räätälöity hanke on usein järkevin ja nopein tapa hyödyntää digitalisaatiota hoitotyön kehittämisessä. Cinian kehittämiä ratkaisuja on käytössä eri sairaanhoitopiireissä, yksityisillä toimijoilla sekä kansallisissa hankkeissa kuten UNA.

Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä haemme vahvistuksia Tampereella toimivaan kehitystiimiimme ja nyt haemme tiimiin kokenutta ohjelmistokehittäjää. Tässä roolissa toteutat itsenäisesti vaativia kokonaisuuksia moderneilla web-teknologioilla. Java-pohjaiset teknologiat sekä HTML5/Javascript -käyttöliittymät ovat sinulla hyvin hallussa ja pystyt osallistumaan kehitykseen monipuolisesti teknologia-pinon eri tasoilla.

Mikäli sinulla on sopivaa kokemusta ja haluat olla mukana sekä teknisesti haastavien, että käyttötarkoitukseltaan merkityksellisten järjestelmien kehityksessä, laita hakemusta, niin jutellaan tarkemmin.

Ura Cinialla

Cinian terveydenhuollon tiimi on osa Ohjelmistoratkaisut-yksikköä, jossa pääset osaksi lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä terveydenhuollon lisäksi mm. teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla sekä julkisella sektorilla (tutustu asiakastarinoihimme). Meillä on siis halutessaan mahdollista kehittää osaamistaan monipuolisissa projekteissa ja monenlaisille asiakkaille. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:

  • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
  • Modernit työvälineet ja työtilat
  • Lounasetu
  • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
  • Kattava sairauskuluvakuutus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Työsuhdepolkupyörä
  • Harrastekerhot
  • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. 

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.5.2021 - 30.6.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.cinia.fi/ura/ohjelmistoratkaisut
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Java
Javascript

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä