Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut ohjelmistokehittäjä, Tampere

post_image

RekryilmoitusCinia toteuttaa pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoille. Vahva osaamisemme kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa. 

Haemme Cinian Tampereen tiimiin uusia joukkuepelaajia vaativiin ohjelmistokehitystehtäviin. Tulet toteuttamaan yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen. Asiakkainamme on esimerkiksi terveydenhuollon ja muiden yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajaorganisaatioita, mutta myös teollisuuden ja muun yksityisen sektorin edustajia.

Roolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja eteenpäin kiinnostuksesi mukaan. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot. Vaikka teemme paljon Java Spring Boot -projekteja Angular- tai React-frontilla ja ne pyörivät melko usein Docker-konteissa AWS:ssä, niin arvostamme monipuolista teknistä taustaa. Meillä on mahdollista kehittyä ammatillisesti ja lisätä osaamistaan, saat kollegoiksi asiansa osaavat ja pätevät työkaverit sekä hyvän yhteishengen tehdä töitä.

Tehtävä sopii sinulle, jos

  • Sinulla on käytännön kokemusta joko backend-kehityksestä ja tietokantaratkaisuista tai fronttiteknologioiden osaamista ja kokemusta niistä.
  • Purkkaviritysten ja pikavoittojen sijaan uskot siihen, että asiat kannattaa ennemmin tehdä kerralla hyvin ja laadukkaasti.
  • Pidät ongelmien ratkomisesta ja haluat haastaa itseäsi ammatillisesti
  • Jaat mielelläsi osaamistasi muillekin sekä haluat kehittää ammattitaitoasi edelleenkin

Meillä on tekemisessä kova taso ja pystymme tarjoamaan hyvän työ- ja vapaa-ajan tasapainon. Emme odota, että sinun täytyisi hengata kaikki vapaa-aikasikin kanssamme, on täysin ok jos haluat kotiin lähtiessäsi jättää työasiat työpaikalle, vaikka hyvin yhdessä viihdymmekin. Meillä ei tarvitse taistella turhan byrokratian kanssa, uskomme siihen, että vastuullisen työn mukana tulee myös vapautta vaikuttaa siihen, kuinka itse haluaa tehdä töitä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Laita muutama rivi tietoja itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi, taustasi sekä siitä mitä haluaisit tehdä seuraavaksi - kutsumme sinut mielellämme paikan päälle kertomaan lisää. Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä: Raine Nieminen, raine.nieminen (at) cinia.fi, 050 576 1447

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.cinia.fi/toihin-cinialle/avoimet-tyopaikat/avoin-hakemus-tampere-2.html
Yhteydenotto: raine.nieminen@cinia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Open source
React
Java

Omat tagit

scrum
Jira
ketterä kehittäminen
Spring Boot
angular js
Amazon AWS
azure
React

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kulttuurihyvinvointia edistävä Kaikukortti-verkosto laajenee vauhdilla – uusi tietokanta ja mobiilisovellus helpottavat eri toimijoiden työtä
Cinia ostaa OptimeSys-tietoturvayhtiön
Tulevaisuuden toiminnanohjausjärjestelmä on reaaliaikainen ja nojaa automaatioon