Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusAitio Finland Oy on suomalainen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 25 henkeä. Asiakkaina meillä on suuria ja ketteryyttä arvostavia yrityksiä, joiden pitkäaikaisena kumppanina toimimme.

Haluatko olla uusien teknologioiden aitiopaikalla? Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Meillä osallistut pitkiin, asiakkaalle räätälöityihin mielenkiintoisiin projekteihin, joissa teemme tiiviisti yhteistyötä suoraan asiakkaan kanssa. Aitiolainen kulttuurimme perustuu avoimuuteen, rentoon meininkiin, asiantuntijuuteen sekä jatkuvaan kehitykseen ja osaamisen jakamiseen. Uskomme ketterään tekemiseen ja matalaan hierarkiaan, joka mahdollistaa nopeita päätöksiä ja vähentää byrokratiaa.

Miksi mukaan Aition porukkaan? 

• Työn tekeminen on joustavaa ja käytössäsi on liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus

• Resursoimme viiden työpäivän verran vuodessa työaikaa osaamisen kehittämiseen

• Saat itse vaikuttaa käyttämiisi työkaluihin ja saat tehdä töitä mieleisellä koodieditorilla

• Pääset mukaan yhdessäohjautuvaan tiimiin, jonka hallinnollisena apuna toimii palvelupäällikkö

• Rahapalkan lisäksi saat nauttia aitiolaisten kattavista työsuhde-eduista: lounasetu, liikunta- ja kulttuuri-, hammashoito- ja hierontaetu, pyöräetu sekä pysäköintietu, laaja työterveys, hotellitason aamiaiset ja kuukausittaiset lajikokeilut.

Lue lisää, mitä kehittäjämme ToniAleksi ja Sami kertovat työstään Aitiolla. Tutustu myös tekemiimme projekteihin sekä niiden toimintatapoihin asiakastarinoista.

Millaista osaamista toivoisimme sinulla olevan?

• Toivomme sinulla olevan vähintään 3 vuotta kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä sekä frontend- että backend-teknologioista.

• Pääteknologiamme ovat Java ja Spring. Myös näiden teknologioiden osaamisesta on meillä hyötyä: Angular, React, TypeScript, C#, paikkatietoteknologiat, Robot Framework, Docker tai Python!

• Kiinnostus pilvipalveluympäristöihin, kuten AWS, Azure tai Google Cloud.

• Intoa ja kiinnostusta kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Oletko sinä etsimämme vahvistus tiimiimme? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@aitiofinland.com, sillä käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja palkkaamme heti kun löydämme sopivan henkilön. Voit myös hakea suoraan Developereiden Pikakaistan kautta. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta voit työskennellä etänä myös muualla Suomessa. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mirka Hård, mirka.hard@aitiofinland.com tai p. 050 3263 329.

Pinterest
Aitio Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta voit työskennellä myös etänä muualta Suomessa.
Linkki: https://aitiofinland.com/rekry/
Yhteydenotto: rekry@aitiofinland.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Aitio Finland kotisivut

Tagit

Omat tagit

Rekryilmoitus
ohjelmistokehittäjä

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä