Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut ohjelmistokehittäjä

post_image
Rekryilmoitus

Ketä etsimme

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää työskentelemään Turun ja/tai Helsingin tiimiimme.

Rakennamme menestyneitä digitaalisia palveluja yhdistämällä huipputason asiakaslähtöisyyden, käytettävyyden ja teknisen toteutuksen.

Tavoitteemme on luoda tasavertainen ja avoin, yhtä lailla vastuuta kuin suurta vapauttakin tarjoava työympäristö, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään alansa huippujen kanssa haastavien projektien parissa, joilla on positiivinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

Emme lähetä sinua pitkiksi ajoiksi työskentelemään asiakkaan tiloissa, joten pääset aidosti nauttimaan eläväisen työkulttuurimme ja toimiston keskeisen sijainnin tuomista eduista. Välitämme tiimimme jäsenistä, kunnioitamme heidän mielipiteitään ja etsimme vastaavasti töihin ihmisiä, jotka välittävät siitä mitä tekevät.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, johon sisältyvät alan tavalliset edut. Näihin kuuluvat mm. valitsemasi työkalut, puhelin ja kuulokkeet, terveydenhuolto, liikunta- ja hyvinvointipaketti sekä mahdollisuus osallistua kerhojemme toimintaan ja erilaisiin tapahtumiin.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Sinulla on aiempaa kokemusta joistakin käyttämistämme teknologioista riippuen siitä, mikä oma vahvuusauleesi on.
  • Front end -teknologiamme ovat React, Vue, TypeScript ja ClojureScript. Mobiilikehityksessä React Native, ClojureScript, TypeScript ja Xamarin, Windows-kehityksessä .NET ja UWP.
  • Palvelinpuolella taikasanoja ovat Python, Django, Postgres, Node.js ja Clojure. Devops-toiminnan keskiössä ovat Gitlab CI, Docker ja Ansible.
  • Sinulla on vahva ymmärrys eri ohjelmointiparadigmoista sekä niiden hyvistä ja huonoista puolista.
  • Työskentelytapasi on itsenäinen, proaktiivinen ja tulosorientoitunut. Odotamme kokeneemmilta kehittäjiltämme vastuullisuutta projektien teknisestä kokonaisvisiosta ja lopputuloksista.
  • Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä tiimin ja asiakkaan kanssa.
  • Osaat perustella ratkaisusi ja dokumentoida ne selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
  • Pyrit aina päivittämään osaamistasi uusien työkalujen ja työskentelymetodien avulla.

Mitä tarjoamme

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla. Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla. Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttaan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus tästä ilmoituksesta löytyvän linkin kautta. Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!


Pinterest
Taiste Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Turku
Linkki: https://www.taiste.fi/careers/senior-software-developer/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Taiste kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Django
Node.js
React
React Native
Clojure
Python

Taiste Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Taiste kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä