Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut Ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusTuntuuko Sinusta siltä, että olet jämähtänyt paikoilleen ajastaan jääneeseen työympäristöön, jossa Java on vielä versiossa 1.4? Eikö tarjolla ole riittävästi älyllistä haastetta tai kehittymisen mahdollisuutta? Rullaile työtuolillasi uusien teknologioiden pariin, uusien naamojen ympärille, upo-uudelle toimistolle, jossa odotamme nerouttasi! Jos tiedät että Docker on muutakin kuin housumerkki ja olet kiinnostunut Reactin komponenteista, meillä voisi hyvinkin olla sinulle paikka.

Visiomme mukaisesti me Eficodella teemme tulevaisuuden ohjelmistokehitystä. Tämä toteutuu jatkuvan kehittymisen kautta: jokainen meistä haluaa olla tekemässä asiakkaillemme moderneja maailmanluokan sovelluksia, joilla asiakas saa vauhtia liiketoimintaansa. Uskomme myös siihen, että ohjelmistokehitys voi olla hauskaa, kun sitä saa tehdä oikean porukan kanssa ja oikeilla työkaluilla.

Eficode on sopivan kokoinen firma: riittävän iso, jotta vaihtelevia töitä riittää, mutta riittävän pieni, jotta joustavuus ja matala hierarkia on todellisuutta eikä rekrytointi-ilmoitusten ruusuntuoksuisia lauseita. Kansainvälistymme ja kasvamme tällä hetkellä vahvasti. Eräs tänä syksynä aloittanut uusi työntekijämme kuvaili, että toimintatapamme on “next practices”: jos jotain voisi tehdä paremmin ja sitä ei osata, se opetellaan. Siksi meillä on viikoittain sisäisiä koulutuksia, joissa eficodelaiset jakavat oppimaansa uutta tietoa kollegoilleen.

Ohjelmistokehityksen lisäksi pääset halutessasi osallistumaan palvelusuunnitteluun ja ohjelmistoarkkitehtuurin kehittämiseen – tai sitten voimme räätälöidä työnkuvaasi johonkin Sinua enemmän kiinnostavaan suuntaan. Asiantuntevuutta arvostavassa yrityksessä pärjäät, kun CV:stäsi löytyy ainakin joitakin näistä taidoista:

  • useampi ohjelmointikieli (esim. Scala, Ruby, Python, Java)
  • JavaScript, Node.js ja React
  • erilaiset tietokantaratkaisut (SQL ja NoSQL)
  • modernin ohjelmistotuotannon menetelmät kuten versionhallinta, konfiguraationhallinta, testiautomaatio, virtualisointi ja jatkuva integrointi
  • suomi ja englanti

Toivomme myös että olet kunnianhimoinen oman työpanoksesi suhteen kuten muutkin kehittäjämme. Annamme sinulle vapautta ja vastuuta tuloksien synnyttämiseen. Kerromme mielellämme lisää Eficodella työskentelystä vapaamuotoisessa haastattelussa. Odotamme hakemustasi!

Pinterest
Eficode Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://eficode.teamtailor.com/jobs
Yhteydenotto: linda.knuutila@eficode.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Eficode kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
React
Java
Javascript
Python
Ruby
Scala

Omat tagit

sql
NoSQL
automaatio testaus
konfiguraationhallinta

Eficode Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä