Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut .NET-arkkitehti

post_image

RekryilmoitusYhteen hiileen puhaltava tiimi, yhteiskunnallisesti merkittävät asiakasprojektit sekä laajat mahdollisuudet vaikuttaa – kuulostaako hyvältä? Tule .NET-arkkitehdiksi Suomen parhaaseen työpaikkaan! 

Meillä Alfamella pääset syventämään osaamistasi ja vaikuttamaan vahvasti siihen, mihin suuntaan oma työsi ja työpaikkasi kehittyy. Asiakkaillamme on monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää siihen suuntaan, mikä eniten kiinnostaa!

Meidät palkittiin viime vuonna Suomen parhaana työpaikkana. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa. 

IT-talona olemme keskittyneet erityisesti sovellusten ohjelmistokehitykseen, prosessiautomaatioon sekä API- ja integraatioratkaisuihin. Kasvamme tasaista tahtia, ja hakusessa onkin nyt useampi uusi työystävä! Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä koko jengi on mukana kehittämässä toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa. 

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Tärkeintä on, että sinulla on sisäinen palo auttaa niin kollegoita kuin asiakkaita. Sparraat tuotantotiimejä, asiakasvastaavia ja teknologiaheimoja, ja annat asiantuntemustasi tuotteistamiseen ja markkinoinnin käyttöön. Tuet asiakkuuksien hankkimista ratkaisukonsultin roolissa yhdessä myyjien kanssa. Omien henkseleiden paukuttelun sijaan haluat auttaa muita onnistumaan.

Alfamella arkesi pyörii pitkäaikaisten asiakasprojektien sekä tiivistä yhteistyötä tekevien tiimien parissa. Laajoissa, yhteiskunnallisesti merkittävissä sovelluskehitysprojekteissa päästät määrittelytaitosi ja asiakasosaamisesi valloilleen. Sinulla on toimeen tarttumisen taito – tykkäät iskeä uusia ideoita pöytään ja viedä niitä eteenpäin. 

Arkkitehtina vaikutat vahvasti siihen, millaisilla ratkaisuilla kaiken kansan käytössä olevia palveluja digitalisoidaan. Ensimmäisenä tulet mukaan rakentamaan asiointijärjestelmiä pitkäaikaiseen asiakkuuteemme, jonka puitteissa on tarjolla sekä jo työn alla olevia että täysin uusia projekteja. Halutessasi voit ottaa roolia myös esimerkiksi asiakasvastaavana, projektipäällikkönä tai myynnin ja markkinoinnin tukena.

Olemme melko kunnianhimoista sakkia, ja määrittelemämme 100 % asiakastyytyväisyystakuu on meillä sinunkin vastuullasi. Olemme kaikki tekemisissä asiakkaiden kanssa, etsimme yhdessä parhaat ratkaisut ja katsomme tarvittaessa peiliinkin. Asiakaslupauksemme lunastaminen tarkoittaa jokaisen alfamelaisen kohdalla myös jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa.

Hommat meillä sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien avulla. Tällä hetkellä meille tuttuja käsitteitä ovat esimerkiksi Azure, .NET, C#, Entity Framework, MS SQL, Blazor, JavaScript, React, Angular, Node.js sekä DevOps, Scrum, Kanban ja SAFe.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:

  • Sinulla on vankkaa työkokemusta .NET-kehityksestä sekä laajojen järjestelmäkokonaisuuksien arkkitehtuurien suunnittelusta.
  • Ymmärrät tiimityön hyödyt ja edellytykset. Valmentava rooli ja oman osaamisen jakaminen on sinulle luontevaa.
  • Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
  • Takataskustasi löytyy korkeakoulututkinto ja roppakaupalla oppimiskykyä!

Alfamelaiset yhteistyössä

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten.

Esittäydy meille cv:n kera verkkosivujen lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 21.3.2021. Käymme hakemuksia läpi ja järjestämme tapaamisia jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Pinterest
Alfame logo

Tietoja

Hakuaika: 23.2.2021 - 21.3.2021
Sijainti: Helsinki, Kokkola, Rovaniemi, Tampere
Linkki: https://www.alfame.com/ura/kokenut-net-arkkitehti
Yhteydenotto: ura@alfame.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Alfame kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä