Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut JS-devaaja

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme kokenutta JS-devaajaa Tampereen toimistolle

Arkesi koostuu projektityöskentelystä asiakkuustiimissä, johon kuuluu sinun lisäksesi muita devaajia, designeri ja projari. Toivoisimme, että toisit mukanasi osaamista jota on jo kertynyt vuosien varrella, jota voisit jakaa myös muille työntekijöillemme. Meillä kuulut sekä asiakkuustiimiin että osaamistiimin. Asiakkuustiimit ovat pysyviä tiimejä, jotka tekevät yhdessä projekteja. Projektit vaihtuvat, tiimit pysyvät samana.

Toivoisimme että sinulla olisi noin 5 vuotta työkokemusta. Meillä pääset työskentelemään seuraavien tekniikoiden parissa:

  • React, Angular, Vue, React Native
  • TypeScript, JavaScript (ES6)
  • Redux, Mobx tmv.
  • Node, Express, Sails tmv.
  • CSS/Sass, styled-components
  • Redis, docker, webpack, babel, ESLint
  • Jest, Mocha, Chai, Enzyme yksikkötestaukseen

Emme etsi hyvää tyyppiä hyvien joukkoon vaan arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta.

Olemme flätti organisaatio, jossa pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; meillä jokainen työntekijä saa itse tehdä työhönsä liittyvät päätökset. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää koko yritystä mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan. Etuja on kertynyt jo merkittävä lista ja kokeileva kulttuuri tuo lisämausteen arkiselle puurtamiselle. Tapoja toimia on yhtä monta kuin työntekijöitä, kaikki arvostavat toistensa tapoja ja hyväksyvät työkaverit sellaisenaan kuin ovat.

Yhdessätekemisen kulttuuri takaa viihtyvyytesi Geniemillä

Koko firmaan liittyvät päätökset tehdään yhdessä koko yrityksen voimin. Toimistolla arki näkyy aktiivisen kanssakäymisenä. Käymme lounaalla yhdessä, autamme kavereita hankalan paikan tullen ja iloitsemme onnistumisista. Toki työ ei ole aina ruusuilla tanssimista. Väliin mahtuu projektikiireitä, jotka saattavat esiintyä mm. pitkittyneinä työpäivinä ja kompromissien tekona. Näissä tapauksissa toivomme joustoa, aivan kuten mekin joustamme mm. vapaapäivien, lomien ja muiden poissaolojen suhteen.

Vietämme aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla, työssä kuin kouluttautumassakin. Osaamistiimit ovat järjestäneet matkan kerran vuodessa seminaariin tai koulutukseen joko Suomeen tai ulkomaille. Vuosittain reissaamme viikoksi ulkomaille OfficeAbroad-tunnelmissa ja kerran kuukaudessa keräännymme toimistolle työskentelemään sellaisten projektien parissa, joihin ei perusarjessa ole aikaa. Vapaa-ajalla pelaamme sählyä ja vietämme peli-iltoja.

Linkistä löydät perussetit CV:n ja hakemuksen lähettämiseen. Mikäli se tuntuu vaivalloiselta, voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle tehtävän ratkaistavaksi. Tehtävä (eli se koodi) kun usein kertoo paljon enemmän kuin se tarkoin kirjoitettu ja vaivalla tehty CV, joka todellisuudessa ei koskaan ole ajan tasalla ja vaatii usein pientä muokkausta. Essille voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626.

Lähetä hakemus, tule kuulemaan meistä lisää, tapaamaan tiimiä ja selvittämään minkälaista on työskennellä yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista

Pinterest
Geniem Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.8.2019 - 8.8.2019
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Tampere / etätyö
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry/JavaScript-kehitt%C3%A4j%C3%A4/17/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Geniem kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Angular
React
React Native
Javascript

Geniem Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä