Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut Java-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme Helsingin toimistollemme Ilmalaan kokenutta Java-kehittäjää

Cinian ohjelmistokehittäjät hyödyntävät työssään modernia web-teknologiaa, julkaisuautomaatiota ja pilvialustoja. Asiakashankkeissa on toisinaan tarve modernisoida legacyä ja hyökätä pelkäämättömällä asenteella vanhemman koodin kimppuun. Siihen laaja-alaisempi kokemus ja näkemys erilaisista järjestelmistä antaa paremmat edellytykset.

Hakemamme henkilö on marinoitunut useiden ohjelmistohankkeiden liemissä ja kartuttanut työkokemusta Java-kehityksestä yhteensä vähintään 5 vuotta. Urasi aikana olet työskennellyt esim. joillain seuraavista teknologioista: Java, JavaEE, SOAP, WebServices, SQL-relaatiotietokannat ja rajapinnat, IBM WAS & WLP, Liferay yms.

Kaikki muu tekninen osaaminen (esim. Spring, Node.js, Angular, React, Redis, Docker, Kubernetes, AWS/Azure/GCP, Mongo jne) katsotaan tietysti eduksi. Sinulta sujuu yksikkötestaus ja käytät rutinoituneesti versionhallinnan ja tehtävienhallinnan työkaluja.

Nautit siitä, että projektien päättyessä pääset ottamaan tiimisi kanssa haltuun seuraavaa haastavaa tehtävää. Sinua motivoi monisyisten teknisten ongelmien ratkaiseminen – ei se millä teknologialla pääset niitä ratkaisemaan. Joukkueessamme ei ole tilaa sooloartisteille, mutta luontevasti kommunikoivana tiimipelurina solahdat ketjuun helposti.

Tämä tehtävä on juuri sinulle, joka olet puurtanut samoissa ympyröissä mielestäsi jo liian kauan. Cinialla saat mahdollisuuden hypätä dynaamiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöön, jossa hyödynnät heti vahvuuksiasi, mutta jossa uuden oppiminen ja vaihtelevat tehtävät pitävät mielen virkeänä.

Meillä on tekemisessä kova taso ja pystymme tarjoamaan hyvän työ- ja vapaa-ajan tasapainon. Uskomme siihen, että vastuullisen työn mukana tulee myös vapautta vaikuttaa siihen, kuinka itse haluaa tehdä töitä.

Tutustu Ciniaan ohjelmistoalan työnantajana ja lähetä hakemus. Mainitse hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Ilmalan juna-aseman vieressä
Linkki: https://www.cinia.fi/toihin-cinialle.html
Yhteydenotto: kimmo.alamartimo@cinia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source
Java

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Vuoden ohjelmistoyrittäjä 2020 -tittelin voitti Esko Mertsalmi
Läpinäkyvyyden ja yrityksen taloudellisen menestyksen välillä on selkeä suhde
Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen