Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut embedded developer Helsingin seudulle tai Tampereelle

post_image

RekryilmoitusOletko jo kokenut kehittäjänä, jolle ratkaisujen luominen tulee helposti, mutta koet että on aika mahdollisesti tutustua uusiin haasteisiin? Nyt on hyvä mahdollisuus liittyä osaksi joukkoa, jossa olet osa tiivistä kasvuyritystä. Hae siis meille Teamitille!

Teamitille liittyessäsi olet osana matalahierarkkista, joustavaa ja läpinäkyvää organisaatiota. Olemme aidosti kiinnostuneita jokaisen henkilöstön jäsenen mielipiteestä yritystä kehittäessä, koska koemme, että vain niin voimme olla paras mahdollinen työnantaja henkilöstöllemme.

Tulet olemaan osana asiantuntijaorganisaatiota, jonka henkilöstöön kuuluu useita kokeneita huippuosaajia. Näin ollen emme pelkästään tarjoa mahdollisuutta vertaisoppimiseen ja tiedon jakamiseen, mutta myös odotamme sitä henkilöstöltämme.

Suurin osa tiimistämme toimii kentällä asiantuntijoina erinäisissä ohjelmistokehitys- ja testausprojekteissa. Sulautettujen järjestelmien kehittäjänämme pääsetkin työskentelemään Suomen suurimpien toimijoiden kehitysprojekteissa. Kehitysympäristössä rinnallasi on muita kokeneita ammattilaisia, jotka kannustavat sinua ja tukevat sinua työympäristön haasteissa. Pääset käyttämään taitojasi ja kehittämään itseäsi yhä eteenpäin taitavan tukijoukon avulla.

Toivomme että varusteisiisi kuuluvat seuraavat:

·           C/C++

·           Linux

Miksi Teamit?

Viihdyt meillä, jos omaat tinkimättömän asenteen, uskot avoimuuteen, arvostat matalaa hierarkiaa, haluat kehittyä, olla aidosti mukana kehittämässä yritystä ja sinulla on intohimoa tehdä parhaasi. Nautimme työstämme ja puhallamme yhteen hiileen. Katsomme eteenpäin ja innostumme uusista asioista. Korkea moraalimme ja peräänantamaton asenteemme näkyy tekemisessämme. Odotamme myös vastaavia asioita uusilta osaajiltamme, pitääksemme myös jatkossa nämä asiat näkyvissä omassa tekemisessämme.

Tarjoamme sinulle:

·           Kilpailukykyisen palkan

·           Sinulle sopivat työkalut

·           Henkilökohtaisen kehityssuunnitelman ja koulutuksen

·           Smartumin lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut

·           Yhteiset säännölliset tapahtumat virkistäytymisen ja osaamisen kehittämisen merkeissä

·           Monipuolista harrastamista tukevat vakuutukset

Aloitamme keskustelut saman tien, joten ota yhteyttä jo nyt! Tutustumme mielellämme myös työnäytteisiisi.

Kysy lisää: careers@teamit.fi

Meistä:

Teamit luo digitaalisia palveluita, joilla on merkitystä. Merkittävä osa toimintaamme ovat ohjelmistokehitys- ja testauspalvelut eri toimialoilla. Autamme asiakkaitamme hyötymään digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista yhdistämällä ensiluokkaisen käyttökokemuksen, liiketoiminnan ymmärryksen sekä teknologisen osaamisen.

www.teamit.fi 

 

Pinterest
Teamit logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 11.6.2019
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://teamit.fi/sulautetut-jarjestelmat/
Yhteydenotto: careers@teamit.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Teamit kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++
Linux

Teamit:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Teamit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä