Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut Drupal-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme joukkoomme osaavia Drupal backend tai full stack -kehittäjiä työskentelemään asiakasprojekteissamme enemmän tai vähemmän kotoa käsin. Tässäpä siis loistava tilaisuus liittyä druidien joukkoon pääkaupunkiseudun ulkopuoleltakin.

Olemme Drupal-maailman kärkitoimijoita Suomessa, teknisesti taitavia ja läpikotaisin ketteriä. Teemme työtämme tinkimättömällä asenteella mutta rennolla otteella, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Rautaisen teknisen osaamisen lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, ratkaisukeskeistä asennetta ja halua kehittää osaamistaan. Stackkina käytämme Drupalia, React-osaamisesta ja kiinnostuksesta saat plussaa. Rooli vaatii tietyn tasoista senioriteettia, joten ensisijaisesti haemme kokemuksen karaisemia koodaajia.

Mi­tä tar­joam­me?

Druidilla pääset osaksi avarakatseista ja mutkatonta porukkaa, jossa mielipiteet ja huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin. Toimimme avoimesti ja itseohjautuvasti ilman hierarkiaa. Autamme toisiamme emmekä jätä ketään yksin pinnistelemään haasteiden kanssa.

Meillä saat vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Työajat joustavat ja halutessasi voit tehdä työsi etänä. Etätyökäytännöt ja työkalut ovat meillä priimaa, työsuhde-edut vähintäänkin asialliset ja panostukset osaamisen jatkuvaan kehittämiseen kohdallaan.

Kiin­nos­tuit­ko?

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, klikkaa sivuillemme ja kerro, mitä toisit meille tullessasi. Jos haluat kysellä lisätietoja, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 020 187 6603.

Olemme tinkimätön ja mutkaton ohjelmistotalo. Rakennamme laadukkaita digiratkaisuja suurella intohimolla ja teknisellä taituruudella – parannamme maailmaa koodirivi kerrallaan kuin muinaiset druidit konsanaan. Juuremme ovat Drupalissa mutta toteutamme projekteja muillakin avoimen lähdekoodin teknologioilla. Tukikohtamme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Pinterest
Druid Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Työn voi halutessaan tehdä etänä
Linkki: https://druid.fi/tyopaikka/kokenut-drupal-kehittaja/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Druid kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

Drupal

Druid Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä