Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kokenut Azure integraatiokehittäjä

post_image

RekryilmoitusMIKSI MEILLE AZURE-KEHITTÄJÄKSI? 

”Työpaikkamme ilmapiiri on mielestäni ainutlaatuinen ja se on säilynyt samanlaisena koko urani ajan. Myös yksi tärkeimmistä hyvän viihtyvyyden syistä ovat ammatillisesti mielenkiintoiset työtehtävät. Integraatiopuolella rajapinnat ja teknologiat kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, eli täällä saa koko ajan tutkia ja oppia uutta”, yli 12 vuotta talossa vaikuttanut Jura avaa viihtymisensä syitä. 

Erikoisuutenamme on lisäksi se, että käytämme projekteissa niin Azuren integraatiopalveluita kuin HiQ:n omaa, Azuressa surraavaa integraatioalusta FRENDSiä.

Pääset siis tutustumaan monipuolisesti integraatioteknologioihin ja laajentamaan osaamistasi.?

Tarjoamme sinulle monipuolisia projekteja ja vaihtelevia asiakkuuksia, joissa pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi. Mainittakoon tässä muutamia: Aalto Yliopisto, Teboil, Helen, Eltel, Hamk. Voit tutustua näihin lisää sivuillamme tästä.

HiQ Finland Azure integraatiokehittäjä?

MILLAISEN YHTEISÖN TARJOAMME YMPÄRILLESI? 

Espoon konttorilla vaikuttavat integraatioasiantuntijamme ovat jakautuneet neljään tiimiin, jotka kulkevat nimillä Nimbus, Feenix, Hopea-apinat ja Energia. Yhteensä meitä on yksikössä noin 60 henkeä. 

Yhteisömme on rento, tukea antava ja avoin. Tiimeissämme vallitsee hyvin matala hierarkia ja kulttuurimme on itseohjautuva. Vältämme turhaa pönötystä ja tärkeilyä. Meillä pärjää jos olet oma itsesi, sinulta löytyy ripaus huumorintajua ja osaat nauraa - myös itsellesi. 'Tyhmien' kysymysten kysely on meillä suorastaan suotavaa. Miltei 100% yksikön jäsenistä vastaa, että HiQlla sekä integraatioyksikössä on kivaa olla töissä ja tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki (henkilöstökysely 2019).

Tiimien esimiehet, Minttu, Jonna, Pekka ja Sakari sekä yksikönvetäjä Antti antavat tukea ja apuja aina kun sitä tarvitset. 

Haluatko lukea lisää integraatioarjestamme? Tutustu blogeihin: "Tällaista on arki HiQn integraatiotiimeissä” ja "Onnellisten integraatiokonsulttien koti". 

MITÄ MUUTA TARJOAMME?

Henkilöstöetumme ovat kattavat. Tarjoamme muun muassa monipuolisia mahdollisuuksia kouluttautumiseen, laajan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, lastenhoitopalvelun, hyvät työvälineet, hieronnan, kuntosalit sekä tukea liikuntaan ja kulttuuriin. 

Yhdessä tekeminen myös muissa kuin työn merkeissä on meille tärkeää. Se on mahdollistettu esimerkiksi erilaisten tapahtumien sekä myös Hikulimme avulla. Hikulin eli HiQn kulttuuri- ja liikuntakerhon kautta kuka vain voi järjestää mitä vain kunhan saa noin kahdeksan kollegaa mukaansa. Tämä onkin ollut suosittu malli, sillä tässä porukassa varmasti jokaiselle löytyy mieluisaa harrasteseuraa. Työstä maksamme kilpailukykyistä palkkaa. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Meille haluavan on ehdottomasti oltava valmis oppimaan ja kysymään apua tarvittaessa. Tarjoamme oppimiseen monipuoliset mahdollisuudet erilaisten projektien kautta sekä kouluttautumisen avulla. Meillä pääset suorittamaan esimerkiksi sertifikaatteja ja osallistumaan koulutuksiin. Tarjoamme myös online-oppimisalustoja ja itsensä kehittämispäiviä. Kukin opiskelee ja kehittää osaamistaan itselle mielekkäimmällä tavalla. 

Odotamme myös, että sinulla on aitoa paloa ratkoa asiakkaiden liiketoimintahaasteita ja konsultoida heitä oikeaan suuntaan. Ripaus ammattiylpeyttä täytyy siis löytyä.

TEKNISET ODOTUKSEMME

Teknisesti edellytämme, että sinulla on jo kertynyt työkokemusta integraatioiden toteuttamisesta Azurea hyödyntäen.

Toivomme, että olisit työskennellyt joidenkin seuraavien palikoiden parissa:

  • Azure Logic Apps
  • Service Bus
  • Event Grid
  • Azure API Management
  • Azure Functions
  • Azure Storages 

Plussaa on jos sinulla on kokemusta ohjelmoinnista (esim. C#), SQL:stä tai muista integraatioalustoista (esim. Biztalk). 

Arvostamme myös erityisesti Associate- ja Expert-tason Azure Applications and Infrastructure -sertifikaatteja tai mielenkiintoa niiden suorittamiseen.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

INTEGRAATIOALUSTAMME FRENDS

FRENDSiin voit tutusta lisää esimerkiksi webinaariemme avulla. Voimme myös antaa tunnukset demo-ympäristöön, niin pääset halutessasi hypistelemään sen pariin. 

"Kokenut Azure-integraattori oppii FRENDSinkin helposti, sillä FRENDS on niin sanottu Low code -alusta. Integraatiopuolella on hyötyä kyvystä hahmottaa kokonaisuuksia”, konsulttimme ja yksi esimiehistämme Minttu kommentoi.

 

KIINNOSTUITKO? 

Arvostamme aikaasi ja olemme tehneet hakemisesta helppoa. Jos kiinnostuit, niin laita hakemus helpon hakumme kautta ja tutustutaan lisää. Voit myös laittaa LinkedIn-profiilisi tai CVsi suoraan Elinalle mailiin.

Lupaamme sinulle helpon, miellyttävän ja jouhevan hakuprosessin. Lisäksi pääset tapaamaan teknisiä asiantuntijoitamme ja kyselemään lisää ennen kuin päätät, onko tämä sinun seuraava paikkasi. 

Aloitus on sovittavissa joustavasti.

Hakijoidemme kokemuksia

"Haastattelu käytiin hyvässä ja rennossa hengessä ja siinä oli riittävästi aikaa käydä asiat läpi ja tehdä tarkentavia kysymyksiä."

"Minua ei juoksutettu useissa tapaamisissa. Haastattelun kysymykset olivat järkeviä ilman turhia "jekkuja" / tulkinnanvaraisia asioita. Haastattelussa oli kaikki rekrypäätökseen tarvittavat ihmiset samalla kertaa paikalla."

"Pääsin tapaamaan myös tiimiä mikä oli kiva asia."

Jos haluat jutella lisää, soita tai mailaa Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, +35845 677 4160.

 

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

?

Pinterest
HiQ Finland Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Linkki: https://bit.ly/39h7ma1
Yhteydenotto: elina.salo@hiq.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii HiQ Finland kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Teknologia

Azure

HiQ Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Espooseen valmistui älykaupungin pilottiympäristö
Mobiililaitteet yleistyvät työnteossa – laitehallintaohjelmisto auttaa niiden turvallisessa käytössä
Expak Systems ja Leanware yhdistyvät