Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokeneita ohjelmistokehittäjiä Jyväskylään

RekryilmoitusEtsimme kasvavaan joukkoomme useampaa kokenutta ohjelmistokehittäjää työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien pariin. Projekteissa riittää valinnanvaraa ja käytettyjä teknologioita ovat muun muassa Java, Node.js., React, Vue.js, Angular, Typescript, C#, Python. Tärkeää on, että löydämme juuri sinua kiinnostavan projektin!

Tarjoamme sinulle

Tukenasi työssäsi on koko Goforen laaja asiantuntijaverkosto, erityisesti Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan toimistomme reilun 50 hengen asiantuntijayhteisö. Jokaisella meistä on omat erityisosaamisalueemme, joiden kautta voimme toisia työssämme tukea ja sparrata. Tuotammekin erilaisia asiantuntijapalveluita toisillemme verkostomaisessa organisaatiossa, jossa ei ole keinotekoisia yksikkö- tai toimialarajoja yhteistyön esteenä.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus osallistua erilaisiin ulkoisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien suorittamiseen.

Jyväskylän goforelaisena pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa. Työntekijöistä koostuva työyhteisöryhmä järjestää myös muita erilaisia yhteisiä tapahtumia.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.

Toivomme sinulta

Sinulla on monipuolisesti aiempaa työkokemusta jo useamman vuoden ajan ohjelmistokehittäjänä toimimisesta sekä pilvipalveluiden käytöstä. Pystyt muodostamaan näkemyksen myös laajempiin kokonaisuuksiin ja teknologiavalintoihin. Kykenet tarvittaessa yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisemaan moniulotteisia ongelmia hienostuneesti ja nopeasti.

Syvällisempi osaaminen ja kiinnostus voi kuitenkin kohdentua johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Yksittäistä ohjelmointikielen osaamista tärkeämpää on kiinnostus ja kyky uuden teknologian haltuun ottamiselle. Aiempi toimialaosaaminen teollisuudesta, sekä hajautettujen järjestelmien ja IoT:n parissa työskentelystä katsotaan eduiksi. Asiantuntijamme toimivat asiakasprojekteissa konsultteina ja he voivat sopia yhdessä asiakkaan kanssa, millä teknologioilla he työskentelevät. Projekteissa käytettyjä teknologioita ovat muun muassa Java, Node.js., React, Vue.js, Angular, Typescript, C#, Python.

Jos kiinnostuit, niin joukkoomme pääset liittymään jättämällä yhteystietosi ja Linkedin -profiiliisi tai CV:si hakulinkin kautta. Olemme yhteydessä sinuun ja jutellaan lisää!

Pinterest
Gofore Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/kokeneita-ohjelmistokehittajia-jyvaskylaan/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Gofore Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä