Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokeneita .NET-sovelluskehittäjiä

post_image

RekryilmoitusMinkälaisesta tehtävästä on kyse?

 

Etsimme kokeneita devaajia työskentelemään pitkäkestoisissa asiakasprojekteissa ja ratkomaan asiakkaidemme monipuolisia koodipähkinöitä yhdessä muun tiimin kanssa.

Työssä onnistumiseen tarvitset vahvaa kokemusta Azure-pilvipalvelusta ja web-sovelluskehityksestä joko .NET:llä tai Java:lla. Arvostamme myös kokemusta modernien käyttöliittymien rakentamisesta (React, Angular tai Vue), mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja halu oppia uutta.

Vankan sovelluskehitysosaamisen lisäksi tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet tiimipelaaja ja haluat olla osana n. 80 kehittäjän tiimiä, jossa on motivoituneita ja osaavia kollegoita.

 

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus loistaa ja vaikuttaa omaan työhönsä. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita pitkäkestoisissa projekteissa ja laajan vaikutusmahdollisuuden omaan työnkuvaan sekä käytettäviin teknologioihin. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan siihen, millä tavoin ja millä välineillä työtäsi teet.

Ilmapiirimme on avoin ja kannustava, meillä työkaverit auttavat toisiaan. Monipuolinen tekeminen, modernit teknologiat ja menetelmät sekä hyvä työilmapiiri ovat vahvuuksiamme.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

Täältä pääset tutustumaan tarkemmin toteuttamiimme hankkeisiin.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Viljanen, puh. +358 44 755 9858 ja rekrytointiprosessista yleisesti Minna Hänninen, +358 40 630 3265.

Valituille hakijoille tehdään turvallisuusselvitykset.

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 170.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.10.2021 - 24.10.2021
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

azure
React
Angular

Netum Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä