Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokeneita Java-kehittäjiä

post_image

RekryilmoitusOhjelmistotiimimme Lahdessa ja Espoossa etsivät kokenutta Java-kehittäjää 

Profit Softwarella pääset yhdistämään teknisen osaamisen finanssialaan työskentelemällä vaihtelevissa projekteissa tunnettujen ja arvostettujen asiakkuuksien parissa. Osaavat tiimimme auttavat asiakkaitamme digitalisaation kasvavissa haasteissa: uusien pankkijärjestelmien toteutuksissa ja käyttöönotossa, viranomaisvaatimusten noudattamisessa sekä asiakaskokemuksen ja käytettävyyden suunnittelussa. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat tiimi, esimiehesi sekä muut Profit Softwaren ammattilaiset.  

Tässä tehtävässä keskeistä on yhteistyö asiakkaan kanssa sekä uusien teknologioiden haltuunotto. Yhteistyön kulmakiviä ovat luottamus, proaktiivinen ote ja vuorovaikutus sekä asiakkaan, että oman tiimin kesken. Asiakkaan tarve määrittelee viime kädessä teknologiat, joilla kussakin projektissa työskentelemme, kuitenkin tyypillisesti käytettyjä teknologioita ovat SQL Server, React, Angular ja Vue. Projektien kesto vaihtelee tyypillisimmin viikoista kuukausiin. Kehitys tapahtuu ammattimaisessa ympäristössä ketterillä menetelmillä ja antaa kansainvälisestikin pätevän pohjan alalla työskentelemiseen. 

Espoossa asiakastiimimme työskentelee suurimman osan ajasta tunnetun ja hyvämaineisen asiakkaan tiloissa Helsingin keskustassa. Kaikki asiantuntijamme pääsevät osalliseksi oman projektitiimin asiantuntemuksen ohella paikallisen konttorin aktiviteeteista ja kulttuurista. Haluamme, että riippumatta siitä, missä kukin fyysisesti työpäivänsä viettää, jokainen voi tuntea olevansa osa Profit Softwaren työyhteisöä.

 Lue lisää työyhteisön syntymisestä blogistamme: Hyvä työyhteisö syntyy teoista

Lahdessa ohjelmistotiimissä on niin Java-kehittäjiä kuin C#-osaajia. Työtä tehdään sekä omalla toimistolla että pääasiassa pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asiakkaiden tiloissa. Profit Softwaren Lahden toimistolla työskentelee 20 henkilöä niin finanssialan projekteissa kuin tiedolla johtamisen ratkaisujen parissa. Toimistolla vallitsee yhdessä tekemisen kulttuuri, jota ylläpidetään lounas- ja kahvitaukojen lisäksi myös vapaa-ajan aktiviteettien parissa - toimistolla on säännöllisesti niin pitsaperjantaita kuin peli-iltoja. 

Lue lisää Lahden toimistosta ja projekteista: 

Lahti – mainettaan parempi Java-kaupunki

Lahti + Profit Software = A match made

Asset Tracker -työkalu avuksi energian siirtoyhtiön suunnittelutyöhön 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta: 

 • Java-kokemusta, mielellään useiden vuosien ajalta 
 • Spring-osaamista 
 • Tiimityöskentelytaidot (esim. Scrum, SAFe) 
 • Kyky ja halu tehdä töitä asiakasrajapinnassa 
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito 

Lisäksi arvostamme: 

 • Kokemusta käyttöliittymäkirjastoista, esim. Reactista tai Vue:sta 

Asiat, jotka tulevat sinulle tutuksi useimmissa projekteissamme: 

 • Tietokannat 
 • Testaustyökalut 
 • Pilvipalvelut 
 • Jatkuva integraatio (CI) 

Profit Software työnantajana 

Profit Software on yli 250 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Pankki- ja vakuutussektori on tällä hetkellä suurien digitalisaatiomuutoksien äärellä. Asiantuntijaroolissa Profit Softwaressa olet mukana vaikuttamassa tulevaisuuden finanssialaan. 

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Profit Softwarella työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Pinterest
Profit Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Lahti
Linkki: https://careers.profitsoftware.com/jobs/283758-kokeneita-java-kehittajia

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Profit Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

Java

Profit Software Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Profit Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä