Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KLT-tasoinen kirjanpitäjä / talouspäällikkö (etätyö)

post_image
Rekryilmoitus

Lähes 20 vuotta käytössä olleen ketterän etätyömallimme

keskeinen tarkoitus on tuottaa asiakkaillemme ylivertaista ja joustavaa henkilökohtaista palvelua, johon kilpailijamme eivät helposti pysty.

Olemme osaamista arvostava etätyöorganisaatio

Haemme kasvavaan joukkoomme kokeneita KLT-tasoisia kirjanpitäjiä, joiden arki ja työskentelytapa hyötyvät etätyömallimme eduista. Meillä saat määrittää oman työnkuvasi ja aikataulut vapaammin kuin missään muualla. Työ on vapaata ja yrittäjähenkistä asiakasyhteistyötä, jossa sinä pääset vastaamaan omista asiakkuuksistasi.

Teemme työmme etänä kotitoimistolta käsin. Tiedämme, että asiakkaamme ei halua maksaa meille suuresta toimitilasta vaan mieluummin osaavasta palvelusta joka on helposti tavoitettavissa mistä vain. Kevennetty kulurakenteemme on myös sinulle ehdoton etu. Palkkatasomme ylittää toimialan keskitason: maksamme sinulle erinomaisen palkan erinomaisista tuloksista.

Etätyömalli mahdollistaa joustavan toimenkuvan

Toimenkuvasi muotoutuu asiakkaille räätälöidyn palvelukokonaisuuden mukaan. Asiakkaamme hoitavat tyypillisesti laskutuksen, ostolaskujen tarkastuksen ja maksamisen sekä matkalaskujen teon itse. Sinun rooliksesi tulee lähinnä tietojen tarkastaminen, muistioiden ja jaksotusten tekeminen sekä raporttien läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi konsultoit asiakasta ja teet yhteistyötä kassavirtojen ja muun talouden suunnittelussa. Hoidat yleensä myös palkanlaskennan.

Kunkin työntekijämme työmäärä ja työaika voidaan sopia kulloiseenkin

elämäntilanteeseen sopivaksi. Jos haluat esimerkiksi olla läsnä, kun lapsesi

palaavat koulusta, niin meillä se onnistuu.

Suuri vapaus tuo myös paljon vastuuta. Odotamme sinulta innostunutta otetta,

erinomaista työn jälkeä ja proaktiivista asiakkaista huolehtimista. Olet omaaloitteinen ja ajatusmaailmasi on mieluummin controllerin (linkki Talousluotsi – palveluun) kuin perinteisen kirjanpitäjän, sillä vastaamme asiakkaidemme taloudesta kokonaisvaltaisesti. Koet yhteydenpidon asiakkaisiin luontevana ja merkittävänä osana työtäsi ja haluat edistää heidän liiketoimintaansa omalla asiantuntijuudellasi.

Meillä menestymisen eväät:

  • Syvä KLT-tasoinen kirjanpito- ja tilinpäätöstaito
  • Sujuva englannin kielen taito
  • Palkanlaskentaosaaminen on iso etu
  • Procountor-ohjelmistoosaaminen hyödyksi
  • Olet yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkinen
  • Luonteva oman työn ja ajankäytön johtaminen
  • Nautit itsenäisestä työskentelystä

Tule osaksi Suomen osaavinta taloushallinnon ammattilaisten joukkoa.

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen maija.salo@mertaoja.com.

People policy – henkilöstölupaus

Tarjoamme Sinulle asiakastyötä, jossa vastaat omista asiakkuuksistasi. Tietoa alan uusista tuulista, työkaluja ja tarpeesi mukaan neuvontaa ammatillisissa kysymyksissä. Meillä voit organisoida työsi itsellesi mielekkäästi ja mahdollistamme jatkuvan kouluttautumisen. Maksamme Sinulle erinomaisen palkan erinomaisista tuloksista. Meillä osaamisesi ei vanhene, olet alasi modernissa kärjessä.

Asenne ratkaisee. Odotamme Sinulta innostunutta otetta, erinomaista työtä ja proaktiivista asiakkaista huolehtimista. Haluat pysyä alan kehityksessä mukana päivittäen osaamistasi jatkuvasti. Jotta työmme sujuvat ja meidän kaikkien on hyvä tehdä töitä, odotamme Sinun sopeutuvan yhteisiin työ- ja toimintatapoihin.

Toivomme Sinulle palkitsevia ja oivaltavia hetkiä asiakastyössä. Ja toivomme Sinun jakavan kehittämisideasi pysyäksemme edellä. Koska työmme on ytimeltään oppimista, haluamme kehittää työyhteisöämme jokaisen oppimista tukien. Toivomme, että tartut tilaisuuteen.

Suuri vapaus tuo paljon vastuuta.

Lue lisää etätyömallistamme: https://mertaoja.com/toihin-meille/

Pinterest
Talouskonsultointi Mertaoja Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö. Asiakkaamme ovat ympäri Suomea.
Linkki: https://mertaoja.com/toihin-meille/
Yhteydenotto: maija.salo@mertaoja.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Talouskonsultointi Mertaoja kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä