Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Key Account Manager (Verkkokauppa)

post_image

RekryilmoitusUuden verkkokauppa-alustamme suosio on kasvattanut yritystämme huimasti. Nyt haluamme sinut, Key Account Manager / Asiakkuuskehittäjä, mukaan matkalle kohti tulevaisuuden verkkokauppakehitystä!

 

Asiakasosaaja verkkokauppa-asiakkaiden avuksi

Key Account Managerina, sinulla on vastuu asiakkuuksista ja teet yhdessä heidän kanssaan jatkuvaa kehitystyötä. Päivittäiset tehtävät ovat yleensä asiakkaan tukemista ohjelmiston käytössä, ongelmanratkaisua ja kehitystöitä tulevaisuutta varten. Pidemmän tähtäimen toimet liittyvät asiakkaan liiketoiminnan tuntemiseen: tunnistat kehityskohteita asiakkaan liiketoiminnassa ja löydät niihin ratkaisuja.

Tämä rooli vaatii analyyttista ajattelutapaa, koordinointikykyä ja ennen kaikkea intohimoa verkkokaupan kehitystä kohtaan! Asiakkaamme haluavat edistää toimintaansa verkkokaupalla ja sinun työsi on löytää juuri oikeat metodit heille.

 

Työ on haastavaa ja samalla palkitsevaa. Erityisesti asiakkaiden parissa toimiminen on keskeinen osa työnkuvaa.

 

Tiimi tukenasi

Tukenasi on innostunut ja korkean osaamistason omaama tiimi kehittäjiä, projektipäälliköitä ja asiakasvastaavia, juuri kuten sinäkin. Olemme kasvava yritys nopeasti kehittyvällä alalla ja motivoituneille henkilöille löytyy varmasti pitkälle tulevaisuuteen kiinnostavia tehtäviä.

 

Olet kiinnostunut verkkokaupasta

Sinä tunnistat itsesi näistä:

- Kiinnostus verkkopalveluiden kehitystä kohtaan on palava

- On kokemusta asiakkaiden parissa työskentelystä

- Luotettavuus on sinulle tärkeää

- Ymmärrystä kaupallisen liiketoiminnan perusteista löytyy

- Sinulta sujuu vähintään kaksi näistä kielistä: suomi, ruotsi, englanti

- Tunnet web-ohjelmoinnin(HTML/CSS) ja/tai tietokantojen(SQL) perusteet

 

Tarjolla viihtyisyyttä ja oppia

Me tarjoamme vastineeksi mm:

  • Työympäristön, jossa sinua ja vapaa-aikaasi kunnioitetaan. Vapaa-aikana saa olla ajattelematta töitä ja pitääkin. Meillä on rutiinit, joiden avulla voit jättää töistä huolehtimisen muille helposti.
  • Jatkuvasti opittavaa. Tämän olemme huomanneet olevan tärkeimpiä asioita ihmisille, ja se motivoi pitkälle.
  • Pienen tiimin Helsingissä ja isomman Ruotsissa. Meitä on nyt 2, kohta 3 Helsingissä. Ruotsissa meitä on n. 45 lisää. Tämä on olennaista, sillä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Ruotsin tiimin kanssa. Myös siksi on tärkeää osata joko englantia tai ruotsia.
  • Asiakkaat, jotka arvostavat työmme laatua. heidän kanssaan onkin kiva tehdä töitä. Tänä päivänä asiakkaitamme ovat mm. Hemtex, JC, 8848 Altitude ja Oscar Jacobson, kaikki osaltaan kehityksen kärjessä.
  • Joustavat työehdot ja kelpo palkkauksen.

 

Viskan yrityksenä

Viskan sai alkunsa 1990-luvulla, JC-vaatemerkin organisaatiossa. JC oli tietynlainen luovuuden sulatusuuni, josta on sittemmin poikinut perustajia mm. yrityksille kuten Gina Tricot, Nudie Jeans, Lager 157, Weekday, sekä tietysti Viskan.

Nykyään olemme 50-henkinen porukka verkkokaupan ammattilaisia, jotka rakastavat älykkäiden ratkaisujen luomista. Tuotteemme ovat edistyneitä ja todella tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa ja hekin ovat tämän huomanneet. Kiitos hyvän laadun, voimme ylpeinä seistä tuotteemme takana ja tyytyväisten asiakkaiden kassa toiminta on sanalla sanoen kivaa.

Yrityksemme vahvuus lienee innovaatiokulttuurissa: RnD-tiimimme on kehityksen sydän ja haemme jatkuvasti uusia ratkaisuja pysyäksemme kehityksen kärjessä. Esim. nyt olemme lanseeraamassa itsepalvelukassaa myymälöihin.

 

Hae

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 30.10.2018 mennessä: jussi.moilanen(at)viskan.fi tai hae täällä:  https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/viskan-oy-ab-key-account-manager-verkkokauppa-helsinki-sdsuu-5813858

Tiedusteluihin vastaa tuo samainen kaveri: jussi.moilanen(at)viskan.fi

Pinterest
Viskan Oy Ab logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Hämeentie 157, 00560 Helsinki / etänä
Linkki: https://viskan.fi/key-account-manager/
Yhteydenotto: jussi.moilanen@viskan.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Viskan kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Kauppa

Omat tagit

verkkokauppa
omnichannel
SQL tietokannat

Viskan Oy Ab:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Viskan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä