logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kesätyö: UX-trainee (Tampere)

post_image

RekryilmoitusGET MORE from 2019!

Etteplan MOREssa me kehitämme ja ylläpidämme huolella suunniteltuja ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja, jotka tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa ja avaavat uusia, inspiroivia mahdollisuuksia. Rennossa ja joustavassa työpaikassamme viihtyvät monenlaiset osaajat aina opiskelijoista ohjelmistoalan konkareihin asti. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.

UX-TRAINEE - vietä kesäsi suunnittelun parissa huipputiimissä Etteplan MOREssa.

Etteplan MOREssa UX-suunnittelijalla on monipuolinen rooli. Jokainen projekti on erilainen ja aiheet vaihtelevat eri toimialojen lisäksi yritysten sisäisistä järjestelmistä kuluttajasovelluksiin. Design tiimissämme on erityisosaamista palvelu- ja liiketoimintamuotoilusta, käyttäjätutkimuksesta ja -testauksista sekä graafisesta suunnittelusta. Sinun vahvuutesi voi olla jokin näistä tai jotain aivan muuta!

Etsimme ensi kesäksi joukkoomme Tampereen design-tiimiin innostunutta traineeta, jolla on alalle soveltuvat opinnot jo loppusuoralla. Arvostamme portfoliota aiemmista näytöistäsi sekä kokemusta erilaisista suunnittelutyökaluista, esimerkiksi Sketch tai Adobe Illustrator. Ennen kaikkea toivomme, että haluat oppia joka päivä jotain uutta ja toimia yhdessä tiimin kanssa asiakkaidemme parhaaksi.

UX-traineeksi voit hakea 3.3.2019 asti, mutta haastattelemme potentiaalisia morelaisia jo ennen hakuajan päättymistä. Työt voit aloittaa opintojesi salliessa jo ennen kesää ja sinulla on mahdollista jatkaa kesän jälkeen osa-aikaisena työntekijänä opintojesi ohella.

Lue lisää työstämme UX-tiimissä Hanna Remulan blogista. Etteplan MOREn arkeen voit kurkistaa Facebookin ja Instagramin kautta. 

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: 21.12.2018 - 3.3.2019
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

Adobe Illustrator
Sketch
design
kesätyö
GetMOREfrom2019
trainee

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku