logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kesätyö: Mobiilikehittäjä-trainee

post_image

RekryilmoitusGET MORE from 2019!

Etteplan MOREssa me kehitämme ja ylläpidämme huolella suunniteltuja ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja, jotka tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa ja avaavat uusia, inspiroivia mahdollisuuksia. Rennossa ja joustavassa työpaikassamme viihtyvät monenlaiset osaajat aina opiskelijoista ohjelmistoalan konkareihin asti. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.

Vietä kesä MOBIILIKEHITTÄJÄ - TRAINEEna Etteplan MOREssa joko Tampereen, Helsingin, Kuopion tai Jyväskylän toimistolla.

Etsimme ensi kesäksi mobiilikehityksestä innostunutta traineeta, jolla kandityö alkaa olla ajankohtainen tai opinnot ovat jo loppusuoralla.

Sinulla olisi hyvä olla jo jonkin verran aiempaa kokemusta iOS ja/tai Android-mobiilisovellustyöstä.

Teemme töitä mm. seuraavilla teknologioilla: React Native (cross-platform apps), Swift (iOS), Java (Android), Ionic / Cordova (hybrid apps), Node js., Angular, HTML 5. Kaikenlainen kokemus ja kiinnostus mobiili- ja webteknologioihin on plussaa.

Mobiilikehittäjä traineena pääset tutustumaan kasvavan it-talon arkeen joko Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa tai Jyväskylässä. Sinut perehdytetään hyvin talon tavoille ja saat tiimikavereiltasi kaiken tuen, jotta pääset sujuvasti hommiin kiinni. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden jatkaa kesätyön jälkeen meillä osa-aikaisesti töitä.

Arvostamme aiempaa kokemusta projektitöistä ja etenkin julkaistut sovellukset ovat plussaa. Voit mielellään liittää hakemukseesi esim. Github-linkin. Ennen kaikkea toivomme, että haluat oppia joka päivä jotain uutta ja toimia yhdessä muiden ohjelmistokehittäjiemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi.

Mobiilikehittäjä-traineeksi voit hakea 3.3.2019 asti, mutta haastattelemme potentiaalisia morelaisia jo ennen hakuajan päättymistä. Työt voit aloittaa opintojesi salliessa jo ennen kesää ja halutessasi voit jatkaa kesän jälkeen osa-aikaisena työntekijänä opintojesi ohella.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta tai lue Anni Jangerin työviikosta

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: 21.12.2018 - 3.3.2019
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

kesätyö
trainee
GetMOREfrom2019
html5
mobiiliteknologiat

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Android
iOS
Angular
Node.js
React Native
Java
Swift

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku