Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kesäkoodari Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään

post_image
Rekryilmoitus

Tule boostaamaan ohjelmistoalan urasi nousuun meillä!

Haemme kesäkoodareita toimipisteillemme tekemään merkityksellistä koodia ohjelmistokehitysprojekteihimme. Tämä tehtävä sopii opinnoissa jo hieman edenneille, opintojaan viimeisteleville tai vastavalmistuneille. Työsuhteen kesto, viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden.

 

Kesän aikana osallistut harjoitteluprojektin jälkeen erilaisiin ohjelmistoprojekteihin osana ketterää tiimiä. Osaamisesi kehittyessä saat lisää vastuuta ja toimenkuvasi laajenee mahdollisesti asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Moni meillä kesäkoodarina aloittanut on jatkanut meillä työskentelyä myös kesän jälkeen, opintojen ohessa osa-aikaisesti. Nyt korona-aikana työskentelemme pääsääntöisesti etänä, mutta muutoin käytössämme on modernit tilat, jotka sijaitsevat Ilmalassa (Helsinki), Naulakadulla (Tampere) sekä Ylistönmäellä (Jyväskylä).

Miksi kannattaa hakea Cinialle?

Meidän metodiikallamme ja työkalupakillamme sinulle aukeaa erinomaiset mahdollisuudet edetä työurallasi eteenpäin. Meillä pääset mukaan teknisesti haastaviin projekteihin, joihin pääset heittäytymään omien taitojesi mukaan. Kun satsaamme osaamiseesi kesäkaudella, jatkamme mielellämme yhteistyötä syksyllä osa-aikaisen tekemisen kautta. Kehittyessäsi, keskipitkällä tähtäimellä sinulla on mahdollisuus päästä kantamaan vastuuta Suomen mittakaavassa mielenkiintoisissa sekä haastavissa projekteissa. Pesti kesäkoodarina on portti sopivan jyrkkään oppimiskäyrään ja koodausammattilaiseksi siirtymiseen. Meillä on kiva tehdä töitä porukalla ja meillä on hyvä työn ja vapaa-ajan tasapaino sekä hyvät edut työntekijöilemme.

Sopiva tausta kesäkoodariksi?

Odotamme kesäkoodarihakijalta opintoja devaamiseen soveltuvasta koulutuksesta (yliopisto/AMK), näyttöjä opintomenestyksestä sekä hieman harrastuneisuutta. On hyvä jos sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja sinnikkyyttä sekä kykyä toimia osana tiimiä. Lisäksi edellytämme aitoa halua työskennellä erilaisissa hankkeissa sekä toimistollamme että asiakkaiden luona. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Käytännössä sinulla on hyvä olla hieman kokemusta ohjelmoinnista, esimerkiksi näillä teknologioilla: Java, JavaScript, HTML5 ja CSS3. Lisäpisteitä saat, jos sinulla on jo näkemystä esim. Angularin, Reactin, Dockerin ja muiden vastaavien teknologioiden käytöstä. Kaikki muu aiempi käytännön koodinkeittely on plussaa. Lisäpisteitä ropisee, jos sinulla on näyttöjä UI/UX-suunnitteluosaamisesta, visuaalisista toteutuksista tai harrasteprojekteista.

Hae heti!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 14.2.2021 mennessä. Kerro meille hakemuksessa opinnoistasi, työkokemuksestasi ja/tai harrastuneisuudestasi. Osaamistasi esittelet parhaiten jo tekemiesi opinto- ja harrastusprojektien avulla, linkitä siis mukaan esim. työnäytteet, nettisivusi, vapaa-ajan projektit, Github, Bitbucket tms. Voit liittää mukaan myös tutkintotodistuksesi/opintosuoritusotteesi.

Pyrimme lukemaan hakemuksia läpi koko hakuajan ja tekemään valinnat helmikuun loppuun mennessä. Lisätietoja ja hakulomakkeet löydät osoitteesta: https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/fi-fi/kesakoodari2021

Jos haluat kysyä tehtävästä lisätietoja, ota yhteyttä: Ilona Lapinkylä, p. 040 570 5000, etunimi.sukunimi@cinia.fi.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 30.12.2020 - 14.2.2021
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki: Ilmala, Tampere: Naulakatu, Jyväskylä: Ylistönmäki
Linkki: https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/fi-fi/kesakoodari2021
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Teknologia

Java
Javascript

Omat tagit

kesätyö
Työharjoittelu

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?
Digitoimisto Dude järjestää Ask Me Anything (AMA)-tilaisuuden perjantaina 15.1.2021 klo 9-18