Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, Luontopalvelujen digipalvelut

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme digipalveluiden kehityspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Luontopalvelujen Digipalvelut-tiimiin. Aloitus ja tehtävän toimipaikka sovittavissa.

Digipalveluiden kehityspäällikkönä työskentelet Luontopalvelujen suurelle yleisölle suunnattujen retkeilyyn ja luontoon ohjaavien digitaalisten palvelujen sekä digitaalisen asiakaskokemuksen parissa. Digistrategia ja pian valmistuva digitaalisen asiakaskokemuksen konsepti viitoittavat tehtäväaluettasi, ja pääset rakentamaan tulevaisuuden digipalveluja yhdessä osaavan asiantuntijaryhmän kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa ja sinulla on käytännön kokemusta datan, analytiikan ja palvelumuotoilun hyödyntämisestä osana palvelukehitystä sekä käytännön kokemusta ketteristä kehittämisen menetelmistä. Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja näyttöjä suurelle yleisölle suunnattujen laajojen digitaalisten palvelujen, digitaalisten sisältöjen ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisen parista. Tässä työssä pääset hyödyntämään näkemyksiäsi tulevaisuuden älykkäiden digipalvelujen kehityksessä. Eduksi katsotaan kokemus paikkatietoon pohjautuvista palveluista sekä mobiilipalvelujen kehityksestä. Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ketterää ajattelutapaa. Etsimämme henkilö on innostunut ja kokenut kehittäjä, joka saa asiat tapahtumaan.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn luontoteemojen parissa ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden älykkäitä digipalveluja yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Digipalvelujen kehityspäällikkönä työskentelet mukavassa ja osaavassa tiimissä kiinnostavien ja innostavien teemojen parissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.3.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa digipalvelupäällikkö Minja Vitikka puh. 040 184 1591. Tavoitettavissa 9.3. klo 15-16 tai 12.3. klo 12-13.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 8.3.2021 - 21.3.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/kehityspaallikko-luontopalvelujen-digipalvelut/1147445/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä