Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö

post_image
Rekryilmoitus

Haemme Enerke Oy:lle Kontiolahden Lehmoon

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Työtehtävässäsi vastaat tietojärjestelmien, prosessien ja digitalisaation kokonaisvaltaisesta ylläpidosta ja kehittämisestä. Olet mukana rakentamassa toimintamme laadun ja tehokkuuden kasvattamista sekä osallistut liiketoimintojen kehittämishankkeisiin. Avainhenkilönä edistät palvelujen ja asiakassuhteiden luomista sekä kehittämistä. 

Odotamme Sinulta aiempaa kokemusta IT-palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta sekä niihin liittyvien kehitysprojektien toteutuksesta. On tärkeää, että omaat vahvaa osaamista nykyaikaisista teknologioista ja niiden hyödyntämisestä. Työotteesi on ratkaisukeskeinen ja itsenäinen työskentely sekä vahva toimeenpanokyky on sinulle luontaista. Tehtävässäsi toimit yhteistyökykyisesti ja innostavasti osana erilaisia tiimejä. 

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Janne Huotari, 050 3528 192 tai janne.huotari@enerke.fi

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät kasvavassa yrityksessä. Toimintamallimme korostaa avointa ja itsenäistä työskentelytapaa. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. 

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme.

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 25.09.2022 osoitteessa www.enerke.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/.

 

Elämäsi tilaisuus kasvaa ja kehittyä

Olemme yritys, joka pärjää ja kasvaa omilla vahvuuksillaan. Haluamme olla ihmiselle enemmän kuin pelkkä paikka, jossa käydä töissä.

?Toimialallamme meidät tunnetaan joustavana, luotettavana ja tinkimätöntä laatua tuottavana yrityksenä. Laatu tarkoittaa meillä vastuun ottamista omasta työstä ja sitä, että hommat tehdään kerralla valmiiksi. Siitä hyötyvät asiakas, Enerke ja Sinä itse. Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittyä huippuosaajaksi.

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme sähkönjakelu- ja tietoliikennejärjestelmiä sekä tarjoamme niihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Meillä työskentelee noin 250 ammattilaista 16 eri toimipisteessä. Lue meistä lisää: https://www.enerke.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 6.9.2022 - 25.9.2022
Sijainti: Kontiolahti
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/enerke-oy/kehityspaallikko/1778820/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä