Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehittäjä SaaS-tuotteen pariin

post_image

RekryilmoitusTruugo on edistyksellinen ohjelmistotuote, joka tuo nopeutta, tehokkuutta ja laatua yritysten väliseen sähköiseen tiedonvälitykseen. Se on paras markkinoilla oleva testausalusta omien testipenkkien ja dokumentaatioiden luomiseen sähköisille dokumenteille, kuten verkkolaskuille. Erityisesti sanomaliikenteen käyttöönotoissa on tärkeää, että uudet kauppakumppanit saadaan integroitua tehokkaasti. Mitä enemmän kauppakumppaneita tai järjestelmärajapintoja on, sitä enemmän Truugo säästää aikaa käyttöönottovaiheessa. 

Haemme Full Stack -kehittäjää tekniseen avainrooliin kansainvälistä B2B SaaS -liiketoimintaa tekevään tiimiimme. Truugo on mielenkiintoisessa kasvun vaiheessa. Olemme jo osoittaneet merkittävää kasvupotentiaalia ja nyt rakennamme tiimiä toteuttamaan kasvua mm. tuotevetoisen kasvun (PLG) keinoin.

 

Minkälaisesta roolista on kyse? 

Olet kokenut Full Stack -kehittäjä, joka haluaa ottaa vastuuta myös ohjelmistoarkkitehtuurista. Voit olla kiinnostunut kasvamaan seuraavan vuoden aikana esimerkiksi ohjelmiston pääarkkitehdin rooliin. Toisaalta jos viihdyt ennemmin puhtaasti koodin parissa, niin sekin sopii.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus olio- ja PHP-ohjelmoinnista sekä useamman vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää ymmärrystä ohjelmistoarkkitehtuurista ja versionhallinnasta, työotteeltasi olet itseohjautuva ja huolellinen. Lisäksi arvostamme kokemusta esimerkiksi SaaS-palveluiden kehittämisestä, API-rajapinnoista, kontituksesta, ohjelmistotestauksesta tai järjestelmäintegraatioista ja tuotevetoisen kasvun (PLG) teknisestä toteuttamisesta. Mahdollinen kokemuksesi pienessä tai startup-tiimissä toimimisesta on eduksi. Tarvitset arjessa hyviä sosiaalisia taitoja ja suomen sekä englannin kieltä.

Avainsanoja:

  • Alusta: Linux, Apache, PHP, MariaDB, Java, Jquery, Git, Docker, MVC, Laminas Project
  • Substanssi: XML, EDIFACT, JSON, Schematron, XPath, XSLT
  • Lisätietoja: https://www.netum.fi/tuotteet/truugo/

 

Mitä tarjoamme?

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisen tuotteen parissa startup-henkisessä ympäristössä, mutta samalla sinulla on vakaan ja turvallisen yrityksen tuki ympärilläsi. Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus loistaa ja vaikuttaa omaan työhönsä, arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. Pääset työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä ja mikä tärkeintä, saat ympärillesi mukavat sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Toimipisteeksi voit valita sinulle sopivimman Netumin toimiston Helsingissä, Turussa, Tampereella, Porissa tai Jyväskylässä ja luonnollisesti tuemme etätyöskentelyä. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Aloitusajankohta on sovittavissa loppukesään tai syksyyn.

Lisätietoja tehtävistä antaa ma-ke klo 9-10 Juha Ikävalko (p. 040 590 4523, juha.ikavalko(at)netum.fi, lomalla 4.7.-7.8.)

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2022 toistamiseen Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa ja Jyväskylässä.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 12.7.2022 - 31.8.2022
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#kehittaja-saas-tuotteemme-pariin

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
PHP
Linux

Omat tagit

SaaS

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä