logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehittäjä/järjestelmäasiantuntija ylläpitoon

post_image

RekryilmoitusWANT TO BE MORE?

Haluatko palvella asiakkaita hyvin ja löytää ratkaisut ongelmiin osallistuen samalla (jatko)kehitystyöhön? Tule siis meille koodikkaaseen paikkaan kehittäjäksi / järjestelmäasiantuntijaksi ratkaisuylläpitoon! Kaikkiaan meitä morelaisia - asiastaan innostuneita ohjelmistoalan osaajia - on jo yli 200, emmekä malta odottaa saavamme uusia kavereita joukkoomme.

PÄÄSET MUKAAN SEKÄ JÄRJESTELMÄYLLÄPITOON ETTÄ KEHITYSTYÖHÖN

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa ja Etteplan MOREa kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi ja työpaikaksi. Meillä pääset tekemään ylläpito- ja jatkokehitystyötä asiakkuuksissa, jotka eivät rajoitu tiettyyn toimialaan: asiakkaamme toimivat mm. kaupan, logistiikan ja ICT:n alalla, teollisuudessa sekä öljyn vähittäismyynnissä. Jos jokin toimialoista on sinulle entuudestaan tuttu, hienoa! Ketteränä toimijana ja nopeina oppijoina emme kaihda myöskään uusia aluevaltauksia. 

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Työ on vaativaa ja vaihtelevaa teknistä asiantuntijatyötä. Siksi sinulla pitäisi olla sekä soveltuva IT-alan koulutus että monipuolista alan työkokemusta mielellään sekä ohjelmistokehityksestä että ylläpidosta. Työ edellyttää myös Linux-/Unix-palvelinympäristöjen tuntemusta sekä hyviä debuggaus- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Työhön tuovat vaihtelua jatkokehitystehtävät, joita varten toivomme sinulta löytyvän kokemusta useista eri teknologioista ja työkaluista (esim. Java, JavaScript, HTML5, CSS, Magento, Liferay, Docker, AWS, SQL-tietokannat). Versionhallinnassa käytämme Gitiä, joten toivomme myös sinun hallitsevan sen käytön. 

Jos kaikki edellä mainituista eivät vielä ole sinulle tuttuja, ei se mitään: tekemällä oppii, kysyvä ei tieltä eksy, harjoitus tekee mestarin ja niin edelleen. Meille on tärkeää ja arvokasta palava into kehittää omaa osaamista ja taito omaksua uusia asioita joskus pikaisellakin aikataululla. 

Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinulta löytyvän kykyä ja halua työskennellä osana tiimiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet siis vahva tiimipeluri, joka tulee tietokoneen lisäksi sujuvasti toimeen myös työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Autat mielelläsi työkaveria mäessä tarjoamalla apuasi ja jakamalla osaamistasi. Olet oma-aloitteinen ja tartut hommiin ripeästi, ja tiimissä työskentelyn lisäksi paiskit tarvittaessa hommia myös itsenäisesti ja itseohjautuvasti. Laadukas työn jälki on sinulle tärkeää. 

MIKSI MORE?

Me Etteplan MORElla arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme - olemme samassa veneessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme monipuolisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka". 

Etteplan MORElla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat, ja suhtaudumme erilaisiin elämäntilanteisiin joustavasti. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja rohkaisemme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Kannustamme opiskelijoita suorittamaan opintonsa loppuun tukemalla sitä esim. joustavin työaikajärjestelyin. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika ja joustavat etätyöskentelymahdollisuutemme ovat saaneet työntekijöiltämme paljon kiitosta.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta!

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN

Hae jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme. Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta. 

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

html5
CSS
Docker
sql
Magnolia
Bash Script

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Java
Javascript
Liferay
Magento

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku