logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehittäjä/järjestelmäasiantuntija ylläpitoon

post_image

RekryilmoitusHaluatko palvella asiakkaita hyvin ja löytää ratkaisut ongelmiin osallistuen samalla (jatko)kehitystyöhön? Tule meille KEHITTÄJÄKSI/JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI ratkaisuylläpitoon!

SINUN ROOLISI YLI 200 MORELAISEN JOUKOSSA 

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa sekä Etteplan MOREa kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi. Autat myös mielelläsi työkavereitasi ja viihdyt tiimityössä. Meillä pääset ylläpitämään ja tekemään pienkehitystä asiakkuuksissa, jotka eivät rajoitu tiettyyn toimialaan, sillä asiakkaamme toimivat muun muassa kaupan alalla, teollisuudessa, logistiikka-alalla, öljyn vähittäismyynnissä sekä ICT-alalla. Jos siis omaat jo valmiiksi jonkun toimialan tarkempaa tuntemusta, hienoa!

PÄÄSET MUKAAN SEKÄ JÄRJESTELMÄYLLÄPITOON ETTÄ KEHITYSTYÖHÖN

Työ on vaativaa ja vaihtelevaa teknistä asiantuntijatyötä, joten etsimme sinua, jolla on soveltuva IT-alan koulutus ja joka on jo ehtinyt hankkia monipuolista alan työkokemusta mielellään sekä ohjelmistokehityksestä että ylläpidosta. Tunnet Linux/Unix - palvelinympäristöt sekä omaat hyvät debuggaus- ja ongelmanratkaisutaidot.

Työhön tuo vaihtelua jatkokehitystehtävät. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta useista eri teknologioista esim. Java, JavaScript, HTML(5), CSS, Magento, Magnolia, Liferay, Bash Script, Docker, ja AWS sekä SQL-tietokannat. 

Kuten me muutkin morelaiset, sinäkin olet oma-aloitteinen, innokas uuden oppija ja itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt viestimään sujuvasti niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

MORE REASONS TO WAKE UP ON MONDAYS

Etteplan MOREssa me arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka".

Etteplan MOREssa viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat ja suhtaudumme joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta, ja useat morelaiset hyödyntävät etätyömahdollisuutta.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta.

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään viimeisenä hakupäivänä ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen sivun alla olevasta linkistä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta. 

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: 25.3.2019 - 30.4.2019
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

html5
CSS
Docker
sql
Magnolia
Bash Script

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Java
Javascript
Liferay
Magento

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku