Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kaupan alan projektipäällikkö

RekryilmoitusOletko projektiammattilainen, jolla on näyttöä onnistuneista IT-järjestelmien käyttöönottoprojekteista? Tunnetko kaupan alan liiketoiminnan prosessit ja parhaat käytännöt? Haluamme sinut tiimiimme varmistamaan, että erikokoiset kaupan alan asiakasyrityksemme onnistuvat Tehden-järjestelmän käyttöönotossa!

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty “Suomen vahvimmat” ja Kauppalehden “Kasvaja 2019” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä, sekä Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut. Yrityksemme kasvun myötä asiakkuuksista ja käyttöönotoista vastaava tiimimme kaipaa nyt vahvistusta.

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaille toimitettavien käyttöönottoprojektien onnistuneesta läpiviennistä. Käyttöönottoprojektit ovat monipuolisia ja kestoltaan vaihtelevia, tyypillisesti noin 2-4 kuukauden mittaisia. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja projektijohtamisen lisäksi keskeinen osa työtäsi on asiakkaidemme kouluttaminen ja konsultointi Tehden-järjestelmän kaupan alan ominaisuuksien asiantuntijana. Käyttöönoton jälkeen, asiakkaan liiketoiminnan kehittyessä, konsultoit asiakasta Tehdenin hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä ja koulutat tarpeen tullen asiakkaan henkilökuntaa uusien ominaisuuksien käyttöönottoon.

Sovit erinomaisesti Tehdenin tiimiin, jos työotteessasi korostuvat joustavuus, ratkaisukeskeisyys sekä jatkuva oppiminen. Projektipäällikkönä laajat, vaihtelevia tilanteita sisältävät kokonaisuudet pysyvät hyvin näpeissäsi, ja tartut rohkeasti keskenään erilaisiin projekteihin. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta yhteistyössä asiakkaiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi ja uskallat tarvittaessa tarttua toimeen myös englanniksi. Lisäksi arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Työssä menestymisen kannalta on oleellista, että ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja, jotka liittyvät esimerkiksi kassaan, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, taloushallintoon sekä erilaisiin integraatioihin. Eduksi katsomme myös tietoteknisen osaamisen sekä taustan esimerkiksi taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ratkaisujen myynnistä.

Projektipäällikkönä olet osa Tehdenin asiakkuuksista vastaavaa tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä myyntimme, asiakastukemme sekä kaupan alan asiantuntijatiimin kanssa. Lisäksi tukenasi on tietysti koko reilu 30-henkinen tehdeniläisten porukka. Projektipäällikön tehtävä sisältää satunnaisia matkapäiviä, mutta suurin osa yhteydenpidosta asiakkaan kanssa sujuu etäyhteyksien kautta. Työhuoneesi tulee sijaitsemaan Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä kotitoimistosta käsin. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen.

Tehtävä on vakituinen, palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit olla yhteydessä Tanjaan (asiakkuusjohtaja Tanja Uotila: tanja.uotila@tehden.com) tai Satuun (henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo: 040-776 6240 tai satu.seessalo@tehden.com).

Hae tehtävää viimeistään 31.8.2020. Liitä mukaan cv ja hakemus, joko perinteinen paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Pinterest
Tehden Oy

Tietoja

Hakuaika: 13.8.2020 - 31.8.2020
Sijainti: Turku
Linkki: https://tehden.solaforce.com/app/external/jobs/4?source=INTERNAL
Yhteydenotto: tanja.uotila@tehden.com, satu.seessalo@tehden.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Tehden kotisivut

Tagit

Omat tagit

rekry
projektipäällikkö
kaupan ala

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen