Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvava ohjelmistotalo etsii asiakasvastaavaa

post_image

RekryilmoitusNautitko itsenäisestä työskentelystä? Motivoiko sinua luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentaminen? Haluamme tarjota sinulle uusia haasteita vakaasti kasvavassa, tekoälyyn keskittyvässä ohjelmistotalossa. Elinar on ihmiskeskeinen yritys, joka toimii johtavien IBM-teknologioiden ja tekoälyn parissa. Nyt B2B-tiimimme etsii kokenutta asiakasvastaavaa (Account Manager). 

Olemmeko hyvä mätsi? 

Ensisijaisesti haluamme toivottaa tervetulleeksi joukkoomme innostuneen henkilön, jolla on kiinnostusta tehdä pitkän tähtäimen myyntityötä alallamme. Sinulla on myös kykyä saada päätöksentekijät puolellesi. Tärkeintä on, että olet aktiivinen, tunnistat asiakkaan tarpeet ja onnistut kaupanteossa. Elinarin historia juontaa juurensa 25 vuoden päähän ja liiketoimintamme on hyvin vakiintunutta Pohjoismaissa. Tarjoamme sinulle jännittävän ja haastavan roolin - sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi työskennellessäsi viimeisimpien teknologioiden ja tekoälyyn erikoistuneiden sisällönhallinta-ammattilaisten kanssa. Rooli myyntitiimissämme on kokopäivätyö, ja voit tehdä sitä missä tahansa asutkin. Työnkuvaan sisältyy säännöllistä, muttei päivittäistä matkustelua asiakastapaamisiin ja tapahtumiin lähinnä pääkaupunkiseudulla, joten toivomme sinulla olevan matkustusvalmiutta lyhyelläkin varoitusajalla. 

Asiakasvastaavana autat asiakkaitamme muuttamaan datansa liiketoiminta-arvoksi tekoälyavusteisten sisällönhallintaratkaisuidemme ansiosta. Näin varmistat kasvumme olemassaolevien asiakkaiden parissa. Tässä roolissa tulet tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksesi, että tiimimme ylittää heidän odotuksensa ja tavoitteensa. Keskitymme suuryrityksiin ja julkiseen sektoriin, joten sinulle on eduksi, mikäli tunnet vähintään toisen näiden ryhmien ostoprosesseista. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta ja rakentamisesta. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on välttämätöntä, ja arvostamme hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on hyödyksi. (IBM:n tuotteiden tunteminen on iso plussa, muttei välttämätöntä etukäteen.) 

Työskentely Elinarissa 

Työntekijämme nauttivat joustavasta työskentelykulttuurista ja hyvästä tiimihengestä. Haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi joka tasolla. Pääkonttorimme on Porissa ja meillä on sivukonttorit Ruotsissa ja Norjassa. Asiantuntijamme matkustavat tarvittaessa, joten et työskentele yksin – vaikkakin yrityksemme arvot ja käytännöt mahdollistavat täysipainotteisen etätyön. Meillä on vahva kokemus sisällönhallinasta vuodesta 1994 saakka, ja käymme kauppaa maailmanlaajuisesti. Lisätietoja yrityksestä tai työurista Elinarilla löydät täältä, katso myös video, joka kertoo meistä lisää! 

Hakeminen 

Lähetä hakemus asiakasvastaavan tehtävästä palkkatoiveesi ja CV:n kanssa suomeksi tai englanniksi osoitteeseen: careers(at)elinar.com. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja kutsumme sopivimmat haastatteluun. Palkkaamme sopivan hakijan heti sellaisen löydettyämme. Keskustelemme mielellämme lisää käytännön asioista kanssasi henkilökohtaisesti, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Lisätiedot tehtävästä

Mikko Hörkkö, CEO

+358 40 557 6952

Pinterest
Elinar logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 21.4.2020
Tarkennettu
sijainti:
Suomi. Työnkuvaan sisältyy säännöllistä, muttei päivittäistä matkustelua asiakastapaamisiin ja tapahtumiin lähinnä pääkaupunkiseudulla.
Linkki: https://www.elinar.com/company/open-jobs/
Yhteydenotto: careers@elinar.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Elinar kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
Pankki ja vakuutus

Teknologia

IBM

Omat tagit

Asiakkuudenhallinta
Asiakaskeskeisyys
Etätyö

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä