Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior UX Designer

RekryilmoitusEtsimme Joensuun toimipisteellemme Junior UX Designeria, joka haluaa olla mukana kehittämässä huippuunsa suunniteltuja, kestäviä ja laadukkaita digitaalisia palveluita. 

Keitä olemme? 

Olemme suomalainen designiin, teknologiaan ja dataan erikoistunut yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Muut toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Lappeenrannassa ja Helsingissä. Tavoitteemme on olla yksi Suomen nopeimmin kasvavista digitaalisten ratkaisujen tarjoajista. Olemme olleet toteuttamassa yli 1 400 asiakasprojektia, ja historiaa osassa asiakkuuksissa on jo vuosikymmenen ajan. Asiakkaitamme ovat muun muassa Metsähallitus, OP, Finnvera, THL, Hansel ja Tornator. Toimintamme perustuu periaatteisiimme, joita ovat yhdessä tekeminen, jatkuva kehittyminen, asiakaslähtöinen ajattelu, sekä vastuu toimia yhteisönä paremman tulevaisuuden puolesta. Haallas on osa Valamis Group Oy:tä.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään osana taitavaa Design-tiimiämme, joka koostuu käytettävyyssuunnittelijoista visuaalisiin suunnittelijoihin. Meiltä löytyy sopivan haastavia projekteja sekä kokeneemmille että uransa alkutaipaleella oleville tekijöille ja työyhteisöstämme löytyy takuulla aina joku, jonka kanssa voit sparrailla ja kehittää omaa osaamistasi.

Työssäsi pääset suunnittelemaan erilaisia verkko- ja ohjelmistopalveluita sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaille. Toimit osana projektitiimiä ja tehtävänäsi ovat UX-suunnitteluun ja palvelumuotoiluun liittyvät tehtävät, kuten käyttöliittymäsuunnittelu ja käytettävyystestaukset. Tukenasi on kokenut joukko UX-suunnittelijoita ja visuaalisia suunnittelijoita. Lisäksi käytössäsi on laaja kirjo muita osaamisen kehittämisen välineitä, kuten LinkedIn Learningin monipuolinen kurssitarjonta, Valamis-oppimisympäristö, sekä useat sisäiset ja ulkoiset koulutustapahtumat.

Tuleva työpisteesi sijaitsee Joensuussa. Käytössämme on hybdirityömalli, jossa töitä tehdään sekä etänä että pandemiatilanteen salliessa työpaikalla.

Mitä toivomme sinulta? 

  • Sinulla on kokemusta vähintään yhden suunnittelutyökalun (esim. Sketch, Figma, Adobe XD/Illustrator) käytöstä.
  • Sinulla voi olla jo hieman työkokemusta, mutta harjoittelukokemus lasketaan myös eduksi.
  • Sinulla on alalle soveltuva koulutustausta tai aktiivista harrastuneisuutta.
  • Pidät uusista haasteista ja olet innokas kehittämään ammattitaitoasi suunnittelijana.
  • Viihdyt tiimityössä, mutta kykenet myös itsenäiseen työntekoon ja vastuunottoon.
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, sekä pystyt kommunikoimaan englanniksi.

Kuuntelemme mielellämme toiveitasi tulevan roolin suhteen.

Miksi Haallas? 

Meille työntekijöiden tasa-arvoinen kohtelu, ammatillinen kehittyminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää. Työkulttuurimme on matalahierarkinen ja täällä pääset aidosti vaikuttamaan työhösi ja työyhteisön toimintaan. Lisäksi käytössäsi on kattavat työsuhde-edut, kuten työsuhdepolkupyörä, hieronta toimistolla työnantajan tukemana, sekä monipuolinen kattaus virkistys- ja urheilutapahtumia. Lue lisää eduistamme täältä.

“Työssäni minua motivoi mahdollisuus vaikuttaa asioihin, jatkuva kehittyminen ja mukavat työkaverit. Täällä kaikki ovat aina auttaneet minua, eikä tyhmiä kysymyksiä ole."

- Kata, Lead UX Designer, Haallas

Voit tutustua mahdolliseen tulevaan työkaveriisi Kimmoon täältä.

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille CV:si ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi hakukirjeessä, niin olemme sinuun yhteydessä. Palkka tehtävään määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Mikäli joku hakuprosessiin, työpaikkaan tai työskentelykulttuuriimme liittyen askarruttaa mieltäsi, voit olla yhteydessä Sandraan 045 636 2118.

Pinterest
Haallas Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 7.2.2022 - 27.2.2022
Sijainti: Joensuu
Tarkennettu
sijainti:
Hybridityömalli, voit työskennellä osan ajasta etänä ja osan toimistollamme
Linkki: https://www.haallas.com/fi/tyonhakijalle/
Yhteydenotto: sandra.rovanpera@haallas.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Haallas Finland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Omat tagit

figma
Sketch
Adobe XD
Adobe Illustrator

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä