Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Test Automation Developer, Helsinki

post_image

RekryilmoitusCinian ohjelmistoratkaisut lyhyesti: Rakennamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä työskentelee yhteensä n. 200 sovelluskehityksen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Cinian toimittamiin asiakaskohtaisiin sovelluksiin kohdistuu niiden operatiivisen luonteen vuoksi korkeita laatu- ja tietoturvavaatimuksia ja niiltä odotetaan pitkää elinkaarta. Siksi panostamme ketterän kehityksen prosessissamme testaukseen, alkaen laatukriteerien määrittelystä ja päätyen automatisoituun testaukseen osana jatkuvan integroinnin ja julkaisun putkea.

Tehtävän kuvaus

Etsimme Helsingin toimipisteelle testiautomaatio-osaajaa kasvamaan ja kehittymään rinnallamme huippuasiantuntijaksi ja sen myötä vastuullisempaan rooliin. Emme sijoita sinua konsulttitoimeksiantoon pärjäämään omillasi, vaan tulet osaksi omalla toimistollamme ja etänä työskentelevää ketterää tiimiä.

Saat päivittäiseen tekemiseesi tukea muilta cinialaisilta ja omalta projektipäälliköltämme. Nimeämme sinulle mentoriksi kokeneen testiautomaatio-osaajan neuvomaan ja auttamaan osaamisen kartuttamisessa. Pääset myös osallistumaan testauksen task force -ryhmän toimintaan ja näkemään kuinka sen avulla jatkuvasti kehitämme testaustoimintaa.

Mitä toivomme

Hakemallamme henkilöllä on relevantin tietoteknisen koulutuksen lisäksi jonkin verran työkokemusta (0,5-2 vuotta) web-sovellusten testaamisesta sekä siinä käytettävistä työkaluista. Vaihtoehtoisesti hakija voi myös osoittaa hankkineensa vastaavat taidot harrastuneisuuden kautta.

Seuraavat teknologiat ja välineet kuuluvat cinialaisen testiautomaatio-osaajan perustyökalupakkiin:

  • Robot Framework
  • Python
  • Selenium
  • Jenkins

Kiinnostustamme lisää kaikenlainen muu tietotaito työkaluihin, ympäristöihin tai menetelmiin liittyen. Buzzwordeja mm. SoapUI, Locust, LoadRunner, JMeter, Xray, SonarQube, Gitlab, Jira, Confluence, Docker, AWS, Azure, Linux, OWASP, Scrum, DevSecOps.

Emme odota sinun hallitsevan valmiiksi kaikkia edellä mainittuja. Tärkeintä on aito kiinnostus ja intohimo kehittyä nimenomaan testauksen monipuoliseksi ammattilaiseksi ja tälle matkalle haluamme kanssasi yhdessä ryhtyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää priorisointikykyä sekä sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi, jotta yhteistyö oman tiimin kanssa ja testauksen statuksen viestiminen asiakkaille onnistuu kaikissa tilanteissa.

Mitä tarjoamme?

Cinialla IT-palvelutalojen vaihtelevien projektien monipuolisuus yhdistyy pitkäjänteisten asiakkuuksien ja jatkuvien tuotekehityspalveluiden tuomaan vakauteen.

Autonomiset tiimimme pääsevät itse vaikuttamaan ja valitsemaan millä teknologioilla ja välineillä järjestelmäkehitystä tehdään. Olemme treenanneet prosessimme huippukuosiin, jotta arjen työ olisi mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Työskentely omalta toimistoltamme on mahdollistanut viihtyisän ja yhteisöllisen työpaikkakulttuurin rakentamisen. Teemme työtä sitoutuneesti ja meillä vallitsee keskinäisen arvostuksen ja avunannon ilmapiiri. Nyt korona-aikana olemme työskennelleet etänä ja jatkossa tavoitteena on hybridimalli.

Saat työstäsi kunnon korvauksen ja nautit Cinian laajoista työsuhde-eduista. Ennen kaikkea kasvatat osaamispääomaasi ja pääset rakentamaan uraasi voimakkaasti kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tutustu meihin ja etuihimme tarkemmin urasivuillamme.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus ja kerro, miksi olisit sopiva henkilö kuvattuun tehtävään. Haku päättyy 30.10. mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu ja täytämme paikan, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä: Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 16.9.2021 - 31.10.2021
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Ilmala/hybridi
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=42&rmlang=FI
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Python

Omat tagit

Robot Framework
Selenium
Jenkins

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä