Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Test Automation Developer

post_image

RekryilmoitusKiinnostutko työstä pitkän elinkaaren omaavien sovelluksien parissa, jossa myös laatu- ja tietoturvavaatimukset ovat työn keskiössä? Haluaisitko olla mukana testausprosessissa alkaen laatukriteerien määrittelystä ja päättyen automatisoituun testaukseen osana jatkuvan integroinnin ja julkaisun putkea?

Tule meille testiautomaatio-osaajaksi osaksi ketterää tiimiämme!

Pääset kasvamaan ja kehittymään rinnallamme testiautomaation huippuasiantuntijaksi ja sen myötä etenemään vastuullisempaan rooliin. Sen sijaan, että sijoittaisimme sinut konsulttitoimeksiantoon pärjäämään omillasi, tulet osaksi omalla toimistolla ja etänä työskentelevää tiimiä.

Saat päivittäiseen tekemiseesi tukea muilta cinialaisilta (lue lisää tarinoistamme) ja omalta projektipäälliköltämme. Mentoriksi saat kokeneen testiautomaatio-osaajan neuvomaan ja auttamaan osaamisen kartuttamisessa. Yhdessä uusien kollegoidesi kanssa pääset osallistumaan myös testaustoimintamme jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy:

  • Tietotekniikan koulutustausta
  • Työkokemusta web-sovellusten testaamisesta sekä käytettävistä työkaluista ja/tai vastaavat taidot harrastuneisuuden kautta
  • Ainakin Robot Framework, Python, Selenium ja Jenkins -osaamista ja isona plussana on muu tietotaito työkaluihin, ympäristöihin tai menetelmiin liittyen. 

Muut Buzzwordit:

  • SoapUI, Locust, LoadRunner, JMeter, Xray, SonarQube, Gitlab, Jira, Confluence, Docker, AWS, Azure, Linux, OWASP, Scrum, DevSecOps.

Emme odota sinun hallitsevan valmiiksi kaikkia edellä mainittuja, vaan tärkeintä meille on aito kiinnostus ja intohimo kehittyä nimenomaan testauksen monipuoliseksi ammattilaiseksi. Lisäksi sinulla on priorisointikykyä ja sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi.

Miksi Cinia?

  • Monipuolisuus – Palveluyhtiön vaihtelevat projektit yhdistyvät pitkäjänteisten asiakkuuksien ja jatkuvien tuotekehityspalveluiden tuomaan vakauteen
  • Vaikuttavuus – Autonomiset tiimimme pääsevät itse vaikuttamaan ja valitsemaan, millä teknologioilla ja välineillä järjestelmäkehitystä ja -testausta tehdään. Olemme treenanneet prosessimme huippukuosiin, jotta arjen työ olisi mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.
  • AAA – Ammatillinen, auttava ja arvostava kulttuuri ja koti
  • Helpotamme arkeasi – arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä joustamme tarvittaessa näiden yhteen sovittamiseksi
  • Haluamme sinun kehittyvän – satsaamme kehittäjien osaamiseen mm. tukemalla kouluttautumista ja järjestelmällä säännöllisiä tech-iltoja

Tule mukaan luomaan Cinian tarinaa!

Haluamme sinut juuri omana itsenäsi vahvistamaan ammattitaitoista joukkoamme! Saat työstäsi kunnon korvauksen ja ennen kaikkea kasvatat osaamispääomaasi ja pääset rakentamaan uraasi voimakkaasti kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Voit myös nauttia hyvästä seurasta työn ohella, vaikka harrastekerhojen parissa. 

Työkulttuurissamme on tärkeää ja etuihimme kuuluu:

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää! 

Tehtävän hakuaika on 28.11 saakka. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella: kimmo.alamartimo@cinia.fi.

#JunioritTöihin

Helppo haku: Jätä yhteystietosi sekä CV:si ja hae paikkaa! Toimithan nopeasti, sillä luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä.

LinkedIn: Voit tiedustella lisää tehtävästä ja Ciniasta Marialta suoraan somessa – verkostoidutaan ja jutellaan mahdollisuuksista meillä!

Yhteyshenkilöt

Kimmo Alamartimo

Liiketoimintajohtaja

040 5529 204

kimmo.alamartimo@cinia.fi

Maria Lavemäki

Talent Acquisition Specialist

+3584578200610

maria.lavemaki@cinia.fi

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.11.2021 - 28.11.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat
Yhteydenotto: maria.lavemaki@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Python

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä