Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Technical Consultant, Microsoft Dynamics

RekryilmoitusKehityskelpoinen tekniikan taitaja, paikka on sinun!

Etsimme teknistä juniorkonsulttia monipuolisiin tehtäviin järjestelmäratkaisuidemme toimituksiin ja jatkuviin palveluihin. Tarjolla on osaamisesi ja kehitystoiveittesi mukaista tekemistä. Tehtävä on vakituinen ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Meillä töitä voit kuitenkin tehdä siellä, missä se sinulta parhaiten onnistuu!

Mitä teet

 • Olet mukana asiakkaidemme Microsoft Dynamics eli D365-käyttöönottoprojekteissa tai jatkuvissa palveluissa yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi sovelluskehitystä, toteutusten julkaisua, D365- ja Azure-ympäristöjen huoltotoimia ja ongelmien ratkaisua.
 • Toimit teknisenä asiantuntijana tarjoamiemme pilvipohjaisten D365 ERP -toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteissa.
 • Osallistut yhdessä muun tiimin kanssa olemassa olevien asiakkuuksien järjestelmien jatkokehitykseen ja päivityksiin.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta – Olet toiminut sovelluskehittäjänä tai teknisenä asiantuntijana pari vuotta tai olet opintojesi loppuvaiheessa ja kenties saanut kokemusta ohjelmistokehityksestä harrastusten tai kouluprojektien kautta. Emme odota sinun olevan valmis osaaja ja alkuun voitkin toimia kokeneemman tekijän työparina ja kasvaa tehtäviin käytännön kautta. Työskennellessäsi meillä sinulla on mahdollisuus osallistua Microsoftin koulutuksiin ja hankkia itsellesi sopivia sertifikaatteja.
 • Näkemystä – Olet teknisesti orientoitunut ja ymmärrät modernien pilvipohjaisten ratkaisuiden riippuvuuksia. Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotoista ja integraatioiden rakentamisesta eri ohjelmistojen välille ja tunnet modernit tietokantaratkaisut. Ymmärrät CD/CI konseptin ja olet mahdollisesti hyödyntänyt niitä aiemmissa työtehtävissäsi.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Meillä voit toki työskennellä joustavasti myös etänä. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Haasta itsesi ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 20.11.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti ja täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Team Manager Susanna Sirviö vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin roolista. Susannan tavoitat joko sähköpostista susanna.sirvio@efima.com tai puhelinnumerosta 044 989 5660.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 3.11.2022 - 20.11.2022
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: susanna.sirvio@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä