Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Software Developer, kokoaikainen, Comatec Automation Oy, Tampere

post_image

RekryilmoitusLöytyykö sinulta aitoa kiinnostusta elektroniikkaa kohtaan? Oletko valmistunut tai opintojesi loppuvaiheella oleva itsenäinen ja innokas tekijä, joka on motivoitunut oppimaan uutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Software Developer!

 

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Comatec Automation Oy:lle Junior Software Developeria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Comatecille Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Junior Software Developerin tehtävässä pääset työskentelemään ohjelmistokehittäjänä teollisuusasiakkaiden tuotekehitysprojekteissa ja olet osaltasi takaamassa suomalaisen teollisuuden kansainvälistä kilpailukykyä. Tehtävä sisältää ohjelmistokehitystä JavaScriptillä ja Reactilla, mutta myös muu relevantti ohjelmointiosaaminen on eduksi. Tehtävässä pääset työskentelemään Iot-laitteiden parissa. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, innokkuutta uuden oppimiseen ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöskentelyyn.

Asiakasyritys 

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/  

Pääasialliset tehtävät 

 • Ohjelmistokehitys liittyen monipuolisiin asiakasyritysprojekteihin

Odotamme sinulta 

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI)
 • Ohjelmisto-osaamista, esim. JavaScript, React, Python ja tietokantaosaaminen
 • Harrastuneisuutta ja nykyaikaisen ohjelmistokehityksen perusteiden tuntemista
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti
 • Korkeaa motivaatiota uuden oppimiseen

Tarjoamme sinulle 

 • Mahdollisuuden olla mukana työskentelemässä mielenkiintoisten projektien parissa
 • Tilaisuuden kehittyä monipuoliseksi ammattilaiseksi
 • Urapolun, jossa pystyt suuntaamaan juuri sinua kiinnostaviin projekteihin
 • Mahdollisuuden kehittyä sekä hurmata asenteellasi ja osaamisellasi
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä
 • Hyvän perehdytyksen ja edellytykset osaamisen kehittämiseen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.11.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).  

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 3.11.2021 - 14.11.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/237045
Yhteydenotto: siiri.lansmans@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä