Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Software Developer

post_image

RekryilmoitusEtsimme useita, innokkaita ohjelmistoalan tulevia osaajia tamperelaisiin ohjelmistotiimeihimme. Hae 31.1. mennessä!

Halusit sitten rakentaa itsellesi syväosaamista keskittymällä yhteen liiketoiminta-alueeseen tai oppia monipuolisesti eri alueilta, kiinnostavat asiakkuudet ja tehtävät pitävät sinut vauhdissa. Tiimeissämme pääset nopeasti työskentelemään tiiviisti asiakasprojekteissa huippuosaajien kanssa. Tukenasi ovat mentorisi, esimiehesi sekä kaikki Profit Softwaren ammattilaiset. Me haluamme tarjota sinulle inspiroivan työympäristön menestyvässä organisaatiossa, jossa pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi.  

Tehtävässä onnistuaksesi odotamme, että sinulta löytyy: 

  • Reippaan asenteen lisäksi kykyä viedä projektit loppuun asti 
  • Hyvää sosiaalista pelisilmää ja kommunikointitaitoja 
  • Ohjelmistoalaan liittyvää meneillään olevaa koulutusta, tutkintoa tai soveltuvaa kokemusta jo parilta vuodelta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito (Yrityksemme yhteinen kieli on englanti. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kuitenkin suomenkielisessä asiakasrajapinnassa – tarvitset siis molempia kieliä.) 

Lisäksi arvostamme: 

  • Kiinnostusta seuraaviin teknologioihin: C# .Net, Javascript, React 
  • Kiinnostusta IT-alaan esim. harrasteprojektien muodossa 

Sinun ei suinkaan tarvitse olla täydellinen osaaja tullessasi meille Profit Softwarelle. Pääasia on, että haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita. Emme etsi pelkästään kesätyöntekijöitä, vaan ajatuksemme on tarjota työpaikka, jossa voit työskennellä, kasvaa ja kehittyä pitkäjänteisesti. Toivomme, että pystyt työskentelemään ainakin kaksi päivää viikossa. Työn ja opiskeluiden yhdistäminen onnistuu meillä hyvin joustavasti, ja meillä voit tietenkin tehdä myös opinnäytetyösi.  

Lue blogistamme, kuinka opiskelijana aloittanut työntekijämme Heidi sai vastuuta ja luottamusta asiakasprojekteissa. 

Osaamisemme ytimessä on finanssiala, mikä tarkoittaa, että meillä työskentelevät ihmiset oppivat ja kerryttävät asiantuntijuuttaan myös tästä haastavasta, mutta palkitsevasta alasta. Henkilöstömme viihtyy meillä hyvin ja asiakkaamme arvostavat osaamistamme, mikä myös tekee projekteista mielekkäitä ja innostavia edistää. Koska meillä tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys, ovat tekemisen laatu ja tinkimättömyys tärkeitä asioita etsimissämme henkilöissä. 

Tampereen konttorin rentoa tunnelmaa ylläpitävät alan ammattilaiset eri mittaisilla työkokemuksilla: osa vielä opiskelijoita tai uransa alkupuolella olevia, osa jo käytännössä dinosauruksia. Noin 40 hengen vahvuuteen kuuluu peräti useampi ohjelmointitiimi sekä kasvava BI-tiimi. Olitpa missä tiimissä tahansa, pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Projektin kestosta ja luonteesta riippumatta tavoitteenamme on kehittyä ja kasvattaa toisistamme alati taitavampia IT-alan erikoisosaajia.  

Haluatko työskennellä Tampereella ja liittyä joukkoomme?  

Jätä hakemus 31.1.2021 mennessä, niin olemme sinuun yhteydessä.  

Kuulisimme mielellämme, kuinka tuttua ohjelmistokehitys on sinulle. Mikäli sinulla on omia harrasteprojekteja esimerkiksi Githubissa, kerro ihmeessä niistä hakemuksessasi.  Liitä hakemukseesi myös opintorekisteriotteesi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.  

 

Profit Software työnantajana  

Profit Software on ~250 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Pankki- ja vakuutussektori on tällä hetkellä suurien digitalisaatiomuutoksien äärellä. Asiantuntijaroolissa Profit Softwaressa olet mukana vaikuttamassa tulevaisuuden finanssialaan.  

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Profit Softwarella työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.  

 

Lue lisää:  

Virtuaalinen työhaastattelu – kuinka ensivaikutelma luodaan 

Hyppy tuntemattomaan 

Työkaverit ja -tehtävät motivoivat nuorta osaajaa – Asset Tracker ensimmäisenä projektina 

Vastuuta ja luottamusta asiakasprojekteissa 

Pinterest
Profit Software Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: 1.12.2020 - 31.1.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://careers.profitsoftware.com/jobs/1023707-junior-software-developer
Yhteydenotto: careers@profitsoftware.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Profit Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

React
C#
C++

Profit Software Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Profit Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä