Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Junior Python Developer

post_image
Rekryilmoitus

Junior Python Developer

 

Onko sinulla timantinkovaa osaamista? Arvostamme myös voittajan asennetta sekä kykyä omaksua nopeasti laaja-alaista tietoa. Odoo on nopeasti kehittynyt 12-vuotias eurooppalainen teknologia, joka on valovuoden edellä muita business-sovelluksia.

Saatat olla asiantuntija- ja järjestöorganisaatiot -tiimiimme uusi kehittäjää, jos sinulla on halua kasvaa maailmanluokan ERP-osaajaksi upean joukkueemme kanssa. Tulet työskentelemään Odoo-ohjelmiston parissa, suoraan asiakasprojekteissa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, puhut sujuvasti englantia ja työskentelet mielelläsi uusien teknologioiden parissa.

 

Sinulla on soveltuva koulutustausta tietojenkäsittely- ja/tai kauppatieteistä. Olemme myös havainneet, että itse hankitut odoo-taidot nopeuttavat toimenkuvan sisältöjen omaksumista. Sinulla on hyvät työelämätaidot ja muutaman vuoden kokemus työskentelystä ohjelmisto-osaamisen parissa. 

Tech-stack: Odoo ORM|Python|XML|PostgreSQL|Linux |GIT

Meillä on ainutlaatuinen yritys, jonka kulttuuriin kuuluu vapaus työskennellä joustavasti sekä laitteiden että paikan suhteen. Tiimiorganisaatiossa voi kehittyä haluamaasi suuntaan. Toisaalta vapaus tuo myös vastuuta. Tehtävä soveltuu oma-aloitteiselle, itseohjautuvalle ja energiselle devaajalle. Tarjoamme liikunta- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon, yhteisiä liikunta- ja peli- ja leffa-hetkiä. 

 

Lähetä hakemus ja CV nettilomakkeella www.sprintit.fi heti, tai aivan viimeistään 28.2.2018 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Catarina Myllärniemi catarina.myllarniemi@sprintit.fi 

Pinterest
SprintIT Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: www.sprintit.fi/jobs

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii SprintIT kotisivut

SprintIT Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020