Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Developer

post_image

RekryilmoitusOlemme suositun suomalaisen LAURATM rekrytointijärjestelmän (SaaS-palvelu) toimittaja ja kehittäjä. Palvelemme rekrytoijia tavoittamaan osaajia Rekrytointi.com rekrytointimarkkinoinnin ja Suomen suurimman Rekrytointi.com Osaajapankin avulla. Palvelussa on pian jo 200 000 osaajaa. Digitaalisilla palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 40 000 rekrytoinnissa. Yrityksemme omistavat suuret suomalaiset mediayhtiöt.

 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme nyt sinua

Junior Developer

 

Työssäsi perehdyt LAURATM rekrytointijärjestelmään (SaaS-palvelu) ylläpidon ja kehityksen kautta. Työsi tärkeimpinä tehtävinä on

  • Vastata asiakkaiden tukipyyntöihin ja ratkaista niitä. Tukea LAURA-pääkäyttäjiä, ratkaista mahdollisia ongelmatilanteita ja hoitaa erilaiset muutospyyntöjä.
  • Alusta alkaen ratkaiset helpoimpia tukipyyntöjä itsenäisesti. Ryhmän tuen avulla kehityt järjestelmän asiantuntijaksi ja pystyt ratkaisemaan myös pientä kehitystyötä vaativia tukipyyntöjä itsenäisesti.

Tehtävässä tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen ja kannustamme sinua eteenpäin uratoiveitasi kuunnellen. Pääset keräämään itsellesi arvokasta tietotaitoa senioriosaajilta ja oppimaan monipuolisista asiakkuuksista eri toimialoilta. Itsenäinen työote on tehtävässä eduksi, mutta tuemme myös oppimistasi ja etenemistäsi matkan varrella. 

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä, saaden molemmissa tilanteissa tukea kollegoiltasi. 

Olet tärkeä osa tiimiämme, joka kehittää LAURA™-rekrytointijärjestelmää yhdessä asiakkaidemme ja muun organisaation kanssa. Käytämme nykyaikaisia työkaluja ja kehitysmenetelmiä. Tiimin viikkoon kuuluvat katselmoinnit, ideointi, roadmapin miettiminen, kumppanikontaktit ja yhteispalaverit.

Toivomme, että sinulta löytyy ainakin osa seuraavista osaamisista:

  • ohjelmointiosaamista
  • intoa ja asennetta oppia lisää ohjelmoinnista ja teknisestä työstä
  • tuntemusta versiohallintaohjelmista ja ryhmässä ohjelmoinnista
  • Git ja Jira osaamista
  • eri ohjelmointikielten tuntemusta. Meillä käytössä ovat seuraavat ympäristöt: PHP, Linux, MySQL ja Apache.
  • halua oppia rekrytoijan toimintatavat ja rekrytointiprosesseja
  • WordPress-osaaminen antaa sinulle lisää työmahdollisuuksia

Henkilökohtaisina ominaisuuksina tehtävässä on eduksi, jos pystyt viemään useita asioita samanaikaisesti eteenpäin ja huolehtimaan, ettei yksikään pallo putoa matkalla. Sinulla on hyvät kommunikointitaidot suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Sinulla hyvä asiakaspalveluasenne, sillä toimit asiakasrajapinnassa usein meidän ensimmäisenä kontaktina.

Minkälainen työpaikka olemme?

LAURA Rekrytointi Oy on reilun parinkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö, jossa arvostamme toinen toisiamme. Työyhteisöömme on helppo tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. 

Toimistomme sijaitsee Pasilassa, vain 400 m päässä Triplasta eli kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Työskentelymallimme on joustava, käytössämme ovat hybridimalli ja liukuva työaika, joten työsi ei ole paikkaan tai aikaan sidottuja.

Panostamme näihin asioihin: työhyvinvointiin, jatkuvaan kehittymiseen, laadukkaisiin työvälineisiin ja työsuhde-etuihin. Olemme perheystävällinen yritys. Voit lukea meistä lisää verkkosivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haluaisimme kuulla sinusta ja osaamisestasi! Kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta.

Lähetä ihmeessä hakemuksesi vaikka heti. Se on helppoa ja nopeaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ismo Kurri, puh. 040 5040 738, ma-pe kello 16-17.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja työnhakijoiden ja rekrytoijien avuksi. Asiakaskuntamme on laaja kattaen niin pieniä yrityksiä ja suuria pörssiyrityksiä kuin julkisia organisaatioitakin.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 31.12.2021 - 13.1.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/junior-developer/1373197/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä