Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johtava Ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt johtavaa ohjelmistokehittäjää työskentelemään finanssitoimialan asiakkaallemme. Olet kokenut Java-ohjelmoija ja työskentelet jo teknisessä johtavassa roolissa tai olet halukas ottamaan askeleita kohti sitä. Johtavana ohjelmistokehittäjänä tulet työskentelemään monikansallisessa tiimissä, jossa on jäseniä sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tässä tehtävässä:

Tehtäviisi kuuluvat ohjelmointi, koodikatselmointi, tekniset päätökset sovellustasolla ja muiden kehittäjien opastaminen. Kykenet tuottamaan tehokkaasti teknisiä suunnitelmia ja API-kuvauksia. Työskentelet läheisesti CGI:n ja asiakkaan ratkaisuarkkitehtien ja johtavien teknisten henkilöiden kanssa sekä liiketoimintamäärittelijöiden kanssa. Ratkaisut suunnitellaan ja toteutetaan hyödyntäen ketteriä menetelmiä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tulet kehittämään asiakkaan vakuutusalustaa, joka perustuu Guidewire-tuotteisiin etenkin Guidewire InsuranceSuiteen, joka pohjautuu Java EE -teknologioihin. Tulet saamaan Guidewire-koulutuksen, joten Guidewire-tuntemus ennestään ei ole välttämätöntä.

Menestyäksesi kanssamme:

Tunnet kehitys- ja DevOps-työkaluja kuten Git-versionhallinta, Jenkins ja Maven tai Gradle. Sinulla on kokemusta jostain sovelluspalvelimesta kuten JBoss, Weblogic tai Tomcat. Kohtaat työssäsi usein termejä ja lyhenteitä kuten Java EE, REST, API, JSON, yaml, SQL yms. Julkisen pilviteknologian tuntemusta on myös hyvä olla, etenkin AWS-kokemus katsotaan eduksesi. Työssäsi tähtäät korkeaan laatutasoon, ja koodatessa otat huomioon myös testattavuuden, luettavuuden sekä uudelleenkäytettävyyden.

Etsimämme henkilö on:

Kokenut Java-ohjelmoija ja halukas ottamaan lisää vastuuta. Olet proaktiivinen tiimipelaaja, jolla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kirjallinen ja suullinen kielitaito. Pyrit jatkuvaan oppimiseen ja tiedon jakamiseen muille. Kokemus vakuutus-, varallisuudenhoito- tai pankkisektorilta lasketaan eduksesi.

Valittava henkilö tulee sijoittumaan Helsinkiin ja työskentelee (Covid-19 pandemian jälkeen) pääsääntöisesti kokopäiväisesti asiakkaan tiloissa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme monia kasvumahdollisuuksia ja ammatillista kehittymistä sekä kotimaassa että ulkomailla. CGI:llä tulet osallistumaan haasteellisiin hankkeisiin, jotka tukevat ja uudistavat asiakkaamme liiketoimintaa ja palveluita. Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Tarjoamme:

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme sinusta! Hae tehtävää niin pian kuin mahdollista, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Mikäli tehtävästä jäi kysyttävää, lisätietoja tästä roolista antaa Timo Pärnänen, +358 40 725 6773, timo.parnanen@cgi.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot, ja henkilön on käytävä huumausainetestissä ennen työsopimuksen solmimista. Valitulle henkilölle tehdään myös perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://bit.ly/2XZYLW2

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Omat tagit

Git
Maven
Grandle

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä