Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johtava konsultti (Data Architect)

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme loistotiimiimme johtavaa konsulttia

Kiinnostaako sinua data-arkkitehtuurien suunnittelu ja toteuttaminen asiakkaan tarpeisiin? Entä datan mallintaminen? Yrityksemme Cerion Solutions Oy on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys. Toteutamme esimerkiksi BI-ratkaisuja asiakkaan tiedolla johtamisen tueksi. Asiakkaina meillä on mm. Suomen suurimpia kaupunkeja sekä maailman johtavia teollisuusyrityksiä.

Tarjoamme sinulle data-alustojen ja analytiikan monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia projekteja. Huolehdimme sinusta ja siitä, että jaksat työssäsi ja pystyt tekemään työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Kannustamme jatkuvaan työssä oppimiseen ja kehittymiseen ja tarjoamme siihen paljon mahdollisuuksia. Tuemme työn ja perhe-elämän yhdistämistä. Meillä ei ole kellokorttia, vaan työnteko on sallittua projektien ehdoilla sinulle itsellesi parhaiten sopivana aikana.

Viihdyt asiakasrajapinnassa, up-sales sujuu sinulta luonnostaan ja hands-on ratkaisujen löytäminen antaa kiksejä! Työssäsi kartoitat asiakkaidemme nykytilaa ja autat heitä hahmottamaan heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivia tiedolla johtamisen ratkaisuja. Hallitset data-mallinnuksen ja data-integraatiot operatiivisen toiminnan ja BI näkökulmista. Sinulla on hyvä hahmotuskyky, liiketoiminnan ymmärrys sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Teet esiselvityksiä ja viet läpi POC:ja yhdessä kokeneen taustatiimimme kanssa. Suunnittelet teknisiä ratkaisuja ja toimit tukena niiden toteuttamisessa. Luonnollisesti osallistut ratkaisun ”business” testaukseen sekä löydösten ongelman ratkomiseen.

Arvostamme jos sinulta löytyy osaamista raportointityökaluista ja datan käsittelyyn tarvittavista pilvipohjaisista alustoista ja palveluista. Arvostamme myös osaamista julkisen sektorin operatiivisista järjestelmistä.

BI-ratkaisustamme

Moderni tietoalusta (Data Platform) mahdollistaa yhdessä tekemisen datakulttuurin, jossa yhdistetään liiketoiminnan, data-ammattilaisten ja tekniikkaosaajien ammattitaitoja älykkäämmin ja tehokkaammin, kuin aikaisemmin. Peruskalliona toimii monesti käsitemallin pohjalta automaation avulla luotu tietovarasto (DWA), mukaan lukien mahdollisen tietoaltaan (Data Lake).

Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita:

  • Microsoft SQL Server (Reporting Services, Analysis Services, Integration Services)
  • Microsoft Azuren palvelut (Storage, SQL DB, SQL Data Warehouse / Synapse, Data Factory, PowerApps, Machine Learning yms.)
  • Power BI
  • Cerion D# ja Wherescape

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mm. joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, kiinnostavia asiakasprojekteja, laajan vakuutusturvan, sairaan lapsen hoitopalvelun, rennon ilmapiirin, huumorilla höystettyjä #teamcerion -työpäiviä sekä upeat työtilat ihanassa Aurajokimaisemassa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Peter Ahlskog, p. 040 9000 484.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteella:rekry@cerion.fi.

Vastaamme hakemukseesi 2 päivän sisällä ja käymme tarkemmat keskustelut ilman turhia viiveitä.

https://www.cerion.fi/rekry/

https://www.cerion.fi/rekry/teamcerion/

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yrityksemme Cerion Solutions Oy on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys. Toteutamme esimerkiksi BI-ratkaisuja asiakkaan tiedolla johtamisen tueksi. Asiakkaina meillä on mm. Suomen suurimpia kaupunkeja sekä maailman johtavia teollisuusyrityksiä.

Pinterest
Cerion Solutions Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://www.cerion.fi/rekry/johtava-konsultti
Yhteydenotto: rekry@cerion.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cerion Solutions kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

Microsoft SQL Server
Microsoft Azure
Microsoft PowerBI
Data platform
analytics

Cerion Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?
Digitoimisto Dude järjestää Ask Me Anything (AMA)-tilaisuuden perjantaina 15.1.2021 klo 9-18