Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

JavaScript backend-devaaja Tampereelle tai etätyöhön

RekryilmoitusTule devaamaan mielenkiintoisia verkkopalveluita moderneilla tekniikoilla. Haluatko kehittää ja haastaa omaa osaamista alan trendien virroissa? Tutki, innostu ja hae meille!

Mielenkiintoisten projektien lisäksi meille on tärkeää, että pääset kehittämään omaa osaamistasi niin työkavereiden kuin seminaarien ja kurssien tukemana. Tervetuloa työyhteisöön, johon kuuluu tiiviisti huumori, yhdessä tekeminen ja toisten tukeminen. Meillä jokainen on yksilö, eikä vain työntekijä. Meillä annetaan tilaa olla oma persoona – lähdetään yhdessä edelleen kehittämään sinun vahvuuksia ja oppimaan uutta! 

Arkesi koostuu projektityöskentelystä asiakkuustiimisssä muiden asiantuntevien devaajien kanssa, joilla on jo pitkä työhistoria. Lisäksi tiimiin kuuluu projektipäällikkö sekä designeri. Meillä voit tehdä työt joko Tampereen toimistolta monen muun työkaverin kanssa tai etänä sinun valitsemastasi paikasta

Meillä työskennellään alla olevien tekniikoiden parissa ja toivommekin että sinultakin löytyy kokemusta:

  • JavaScript (ES6), TypeScript
  • Node.js (Express, Sails, tmv.)
  • Tietokantaosaaminen (esim. MySQL, PostgreSQL, MongoDB)
  • Testaus (Mocha, Chai, Jest tmv.)
  • Front-end taidot eivät ole haitaksi ja arvostamme myös React-, React Native- ja Vue-osaamista.
  • Plussaa myös: Docker, Redis, Webpack ja kokemus pilvipalveluista (esim. AWS) ja arkkitehtuuriosaaminen

Emme etsi hyvää tyyppiä hyvien joukkoon vaan arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta.

Olemme litteä organisaatio, jossa pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; meillä jokainen työntekijä saa itse tehdä työhönsä liittyvät päätökset. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää koko yritystä mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan. Etuja on kertynyt jo merkittävä lista ja kokeileva kulttuuri tuo lisämausteen arkiselle puurtamiselle. Tapoja toimia on yhtä monta kuin työntekijöitä, kaikki arvostavat toistensa tapoja ja hyväksyvät työkaverit sellaisenaan kuin ovat.

Yhdessätekemisen kulttuuri takaa viihtyvyytesi Geniemillä

Koko firmaan liittyvät päätökset tehdään yhdessä koko yrityksen voimin. Toimistolla arki näkyy aktiivisena kanssakäymisenä. Käymme lounaalla yhdessä, autamme kavereita hankalan paikan tullen ja iloitsemme onnistumisista. Toki työ ei ole aina ruusuilla tanssimista. Väliin mahtuu projektikiireitä, jotka saattavat esiintyä mm. pitkittyneinä työpäivinä ja kompromissien tekona. Näissä tapauksissa toivomme joustoa, aivan kuten mekin joustamme mm. vapaapäivien, lomien ja muiden poissaolojen suhteen.

Vietämme aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla, työssä kuin kouluttautumassakin. Osaamistiimit ovat järjestäneet matkan kerran vuodessa seminaariin tai koulutukseen joko Suomeen tai ulkomaille. Vuosittain reissaamme viikoksi ulkomaille OfficeAbroad-tunnelmissa ja kerran kuukaudessa keräännymme toimistolle työskentelemään sellaisten projektien parissa, joihin ei perusarjessa ole aikaa. Vapaa-ajalla pelaamme sählyä ja vietämme peli-iltoja.

Kuulostaako työyhteisöltä johon sinä sopisit? Linkistä löydät perussetit CV:n ja hakemuksen lähettämiseen. Mikäli se tuntuu vaivalloiselta, voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle rekrytehtävän ratkaistavaksi. Essille voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626. Rekrytehtävän perusteella kutsumme työpalaverin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Pinterest
Geniem Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 31.1.2019 - 15.3.2019
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry/JavaScript-kehitt%C3%A4j%C3%A4/20/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Geniem kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Node.js
React
React Native
Javascript

Geniem Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä