Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Java Software Designer

post_image
Rekryilmoitus

Me olemme Bitwise

Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo, jossa työskentelee noin 120 ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin, data-analytiikkaan ja pilviosaamiseen saakka. Meihin luottavat SandvikAgcoFintrafficeGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen.

Etsimme Java/Scala-kehittäjää

Olisikohan kotimatkalle voinut ohjelmoida vihreät valot, muuttaa nopeusrajoitusta tai välttää Rantatien tunnelin ruuhkahuippu kiertämällä toista kautta? Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä liikenteenohjauksen kulissien taakse.

Haemme Fintrafficin tieliikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmän toteutusprojektiin Java-backend-kehittäjää. Suurin tarve on palvelinpuolen osaajalle, mutta myös kokemus Scala/ScalaFX-käyttöliittymätoteutuksesta on eduksi. Vaihtoehtoisesti myös .Net-käyttöliittymätoteutuksen ymmärryksestä on hyötyä. Työssäsi pääset kehittämään ihmisten liikennekäyttäytymistä ohjaavaa järjestelmää, joka vaikuttaa merkittävästi päivittäiseen turvallisuuteen Suomen teillä.

“Projektissa tehdään tärkeää työtä, jonka tulokset näkee joka päivä ajellessaan aamuruuhkassa. Samalla palautuu mieleen vastuu siitä, että järjestelmän täytyy toimia luotettavasti kellon ympäri. Tieliikennepäivystäjiä on aika vähän ja heidän vastuullaan on koko Suomen tieverkko. Järjestelmän kehittäjinä meidän täytyy tehdä päivystäjien työnteosta mahdollisimman kitkatonta, jotta he voivat keskittyä oikeisiin asioihin.” – Aapo, design engineer

Tässä projektissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuus laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Tiimissämme Tampereella on paikka juuri sinulle, joka haluat varmistaa turvallisen kotimatkan kaikille teiden käyttäjille!

Hae mukaan kehittämään tulevaisuuden tieliikenteenohjausjärjestelmiä

Lisätietoja työtehtävästä antaa arkipäivisin klo 9-15 projektipäällikkömme Antti puh. 050 4420590.

Välttääksesi ruuhkat, lähetä CV:si viimeistään su 3.10.2021 mennessä: rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Java

Pinterest
Bitwise Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 2.9.2021 - 3.10.2021
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Bitwisen toimisto sijaitsee Tampereella
Linkki: https://bitwise.fi/meille-toihin/java-software-designer/
Yhteydenotto: rekry@bitwise.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Bitwise kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Java
Scala

Bitwise Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Bitwise kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä