Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Java-kehittäjiä

post_image

RekryilmoitusEtsimme joukkoomme DevOps-henkisiä Full Stack Java -kehittäjiä osaksi kasvavaa digipalvelutiimiämme. Hankkeemme vaihtelevat pitkäkestoisista, vakaista legacy-projekteista laajoihin, moderneilla teknologioilla toteutettaviin monitoimittajahankkeisiin – jokaiselle on siis jotakin. Hankkeet ovat tyypillisesti yhteiskunnallisesti merkittäviä. 

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?'

Etsimme sinua, jolle on kertynyt rautaista kokemusta sovelluskehityksestä, haluat haastaa itseäsi monipuolisten projektien parissa ja ennen kaikkea sinulla on kyky sekä halukkuus oppia uutta. Rooliasi voidaan rakentaa oman mielenkiintosi ja osaamisesi perusteella. Projektien kokoluokat vaihtelevat 1–2 hengen tehotiimeistä aina suuriin useamman tiimin hankkeisiin. Pystyt ottamaan nopeastikin haltuun laajoja kokonaisuuksia etkä kavahda perinteisempääkään tekemistä.

CV:stäsi löytyviä avainsanoja voivat olla esimerkiksi:

  • Java
  • Angular/React
  • relaatiotietokannat/SQL
  • Liferay
  • ServiceMix
  • MariaDB
  • Elasticsearch
  • Docker

Toimit sujuvasti konesalien virtuaalikoneiden ja pilviympäristöjen parissa. Toimintatapoihin pääset vaikuttamaan meillä laajasti ja eduksesi on, jos sinulta löytyy DevOps-henkisyyttä. Työssä onnistumiseen tarvitset vankan sovelluskehitysosaamisen lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

 

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset osaksi kasvavaa huippuammattilaisten tiimiä ja työskentelemään isoissa, yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa mahtavien työkavereiden kanssa. Työtehtävät tarjoavat sopivasti haasteita ja huolehdimme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen.

Työnantajana varmistamme, että saat laadukkaat välineet, mahdollisuuksia kehittyä ja tuen tehtävässä onnistumiseen - jokainen Netumilainen voi käyttää 6 % ajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa tai Porissa, mutta työt onnistuvat myös täysin etänä. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja rekrytointiprosessista yleisesti antaa Veera Inna, +358 44 511 4574, veera.inna(at)netum.fi.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#java-kehittajia

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java

Omat tagit

Java
MariaDB
sql
Elasticsearch
Liferay
Angular
React
ServiceMix

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä