Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Java Backend-kehittäjiä / Systems, Tampere

post_image
Rekryilmoitus

Toimintamme kasvaessa etsimme Patria Systemsille JAVA BACKEND -KEHITTÄJIÄ uuteen tiimiin Tampereelle!


Syväsukella tai laajenna osaamistasi, kerro meille mikä sinua innostuttaa ja valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!


Tässä roolissa pääset toteuttamaan Suomen puolustusvoimien sotavarustusta vaikuttamisen, taistelunjohdon sekä tilannekuvan alueilta. Tehtävässä toimiessasi voit päästä osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi kautta tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia osa-alueita. Koodaamisen lisäksi tiimissä tehdään järjestelmä- ja arkkitehtuurisuunnittelua, testausta ja toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa. Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan laajasti järjestelmämme kehitykseen kuten testausautomaatioon ja konfiguroinnin automatisointiin. Jos taas olet vielä urasi alkutaipaleella, tiimimme antaa askelmerkkejä kehittymiseesi. 


Pöydällämme on kaksi eri tyyppistä projektia, joista molempiin etsimme tekijöitä.

? Päivitämme tutkajärjestelmää ja lisäämme siihen uusia ominaisuuksia. Samalla kehitämme testausautomaation ja automaattisen konfiguroinnin järjestelmää, joiden avulla mahdollistamme tuotteen kustannustehokkaan ylläpidon pitkälle tulevaisuuteen. Mikäli kansainväliset tehtävät kiinnostavat sinua, tästä tiimistä löytyy tontti myös niihin. 

? Toisessa projektissa suunnittelemme ja toteutamme uusia suorituskykyjä taistelujohtojärjestelmään integroimalla kokonaisjärjestelmään uusia osajärjestelmiä. Luvassa on mielenkiintoista vaihtelevaa tekemistä pitkälle tulevaisuuteen. 


Lupaamme, että tehtävissämme teknisen osaamisen karttumisen lisäksi saat laajalti osaamista myös itse toimialasta ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Kysy meiltä lisää!


Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.


Tehtävissämme onnistumista tukee, jos sinulla on 

  • tietotekniikan tai ohjelmistokehityksen korkeakouluopintoja
  • opintojen tai työn kautta hankittua kokemusta Java- ja Linux -ympäristöistä 
  • osaamista esimerkiksi seuraavista; Linux, Kubernetes, Spring/Spring boot, virtualisoinnit, containers, Jenkins, mikropalveluista ja verkkoratkaisuista
  • testaus- ja konfigurointiautomaatio-osaamista, esimerkiksi Robot Framework ja Ansible. CI-alustojen kuten Jenkings ja Gradle.
  • positiivinen ja innostunut asenne kehittämiseen ja ratkaisukeskeinen työote 
  • sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito


Haluaisitko olla osa tarinaamme? 


Juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Hakuaika paikkaan on normaalia pidempi, koska kesä. Jatkamme prosessin edistämistä heinäkuun loppupuolella. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Katri 16.7. asti (katri@porkkanajakeppi.fi), p. 045 125 5703 ja Kaisa 19.7. alkaen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), p. 044 588 6109.


Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta, haku on auki 20.8.2021 saakka. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti, kun löydämme etsimämme. 


Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 2.7.2021 - 20.8.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/java-backend-kehittajia-systems-tampere/1234488/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä