logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Jatkuvien Palveluiden asiantuntija

post_image

RekryilmoitusNykyisen asiantuntijamme edetessä talon sisällä uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin, etsimme nyt sinua ongelmaratkaisusta ja asiakaspalvelutyöstä nauttivaa uutta kollegaa Jatkuvien Palveluiden tiimimme Accountor Enterpriselle.

Mistä hommasta on oikein kyse?

Jatkuvien Palveluiden asiantuntijana työskentelet monipuolisissa sovellusylläpidon asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä tiiviissä yhteistyössä eri osaamisalueiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Paneudut asiakkaidemme liiketoimintaa tukeviin ratkaisuihin mm. myynnin-, markkinoinnin- ja asiakaspalvelun alueella. Vastaat osana Service Desk -tiimiämme sopimusasiakkaidemme käyttötuesta, häiriönhallinnasta, ylläpidosta ja pienkehityksestä varmistaen, että asiakas saa parhaan hyödyn hankkimastaan ratkaisusta. 

Toivomme, että persoonana olet välitön ja helposti lähestyttävä. Selvität arkipäivän mysteerejä sinnikkäästi ja viestit niistä ystävällisesti ja asiallisesti. Omaat luontevan suhtautumisen asiakaspalveluun ja digitalisoituva maailma herättää sinussa innostunutta uteliaisuutta. Microsoft Dynamics 365 -käyttökokemuksesta on etua, mutta välttämätöntä se ei ole, sillä työssä tarvittava ratkaisuosaaminen karttuu perehdytysohjelmassamme. Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalveluprosessien osaaminen auttaa työssä alkuun - olet sitten hankkinut kokemuksesi opinnoissa tai käytännön työtehtävissä. 

Tehtävänämme on koota yhteen parhaat asiakkaan liiketoimintaa tukevat ratkaisut, viimeisimmät teknologia- ja palvelualustat sekä kyvykkäimmät ihmiset syventyen asiakkaan toiminnan kehittämiseen. Pääset osaksi timanttista porukkaa, jonka missiona on auttaa asiakkaitamme edelläkävijyyteen. Jatkuvissa Palveluissa jokainen päivä on erilainen: yhtenä selvität asiakkaan sovelluksessa ilmenevää häiriötä yhdessä kokeneiden konsulttiemme kanssa, toisena ohjeistat asiakkaamme pääkäyttäjää sovelluksen käytössä ja kolmantena testaat kehitysvaiheessa olevaa verkkokaupparatkaisua. Jokaisena päivänä opit uutta ja edistät korkealaatuisen palvelukokemuksen tarjoamista asiakkaillemme. 

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja – me etsimme asennetta ja halua oppia! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön ja edetä urallasi vaikkapa konsultiksi, palvelupäälliköksi ohjelmistokehittäjäksi, projektipäälliköksi, arkkitehtuurisuunnittelijaksi tai tiimipäälliköksi – mahdollisuuksia on! Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus. Tervetuloa mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään, jossa saat työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja!

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipaikkasi on Espoossa. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Mickos, Johtaja, Jatkuvat Palvelut. Tulevan esimiehesi Jennin saat kiinni numerosta 050 582 9868 30.11. klo 14-15. Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: 20.11.2018 - 5.12.2018
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo, myös etätyömahdollisuus.
Linkki: https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Omat tagit

service desk
customer service
Microsoft Dynamics 365

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Accountor Enterprise Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku