logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Järjestelmäpäällikkö / Otava Oy, Helsinki

post_image

RekryilmoitusOtava-konserni on yksi Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Emoyhtiö on Otava Oy ja konsernin Kirjat-liiketoiminta-alueen muodostavat Kustannusosakeyhtiö Otava, Kustannusosakeyhtiö Moreeni, Kustannusosakeyhtiö Nemo, Like Kustannus Oy, Finn Lectura ja Otavan Kirjapaino Oy. Lehdet-liiketoiminta-alueeseen kuuluvat Otavamedia Oy ja Otavamedia OMA Oy. Kauppa-liiketoiminnan muodostavat Suomalainen Kirjakauppa Oy ja Jamera Oy. Otava Markkinapaikat -liiketoimintaan kuuluvat NettiX Oy, Ampparit Oy ja SL-Mediat Oy. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli noin 300 Meur ja sen palveluksessa on noin 1200 henkilöä.

Tietohallintopalvelut on osittain keskitetty Otava-konsernissa emoyhtiöön, jossa kehitystyöstä ja ICT -tukipalveluista vastaa 10 ammattilaista. Liiketoimintayksiköissä asiantuntijoita on yhteensä 20. Tietojärjestelmien ja infran kehitys-, hallinta- ja tukipalveluita hoidetaan yhteistyössä keskeisimpien kumppaniemme Enfon, Elisan, Logican, Digian ja CGI:n kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme kokenutta

Järjestelmäpäällikköä

vastaamaan taloushallintoon ja hallintoon liittyvistä kehittämishankkeista ja tietojärjestelmistä. Johdat järjestelmäkehitystä ja hallinnoit kumppaniyhteistyötä. Olet mukana laajassa kehityshankkeessamme, jossa uudistamme budjetoinnin, ennustamisen, kirjanpidon ja reskontran sekä sisäisen laskennan ja raportoinnin ratkaisuja. Tehtävässäsi raportoit Hallinnon ratkaisujen tietohallintopäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta liiketoimintalähtöisestä järjestelmäkehityksestä, projektijohtamisesta sekä järjestelmäintegraatioista. Sinulla on vankka systeemityöosaaminen monitoimittajaympäristöstä ja olet myös määrittely- ja suunnittelutaitoinen. Taloushallinnon prosessit ja ratkaisut ovat sinulle tuttuja ja kokemus eri taloushallinnon järjestelmistä katsotaan eduksi. Toimintasi on yhteistyöhakuista ja viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Lotta Lunnela, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla 7.5.2019 mennessä.

www.otavakonserni.fi

Pinterest
MPS Enterprises

Tietoja

Hakuaika: 25.4.2019 - 7.5.2019
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki
Linkki: http://bit.ly/2GvsSLQ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto

Omat tagit

Digitaalinen taloushallinto
Sähköinen taloushallinto
monitoimittajaympäristö
järjestelmäkehitys
järjestelmäintegraatio

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia

Siirry MPS Enterprises kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku