logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Järjestelmäpäällikkö / Otava-konserni

post_image

Rekryilmoitus

Otava-konserni on Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Konsernin emoyhtiö on Otava Oy. Konsernin liiketoiminta-alueita ovat Kirjat, Lehdet, Kauppa ja Uudet liiketoiminnat. www.otavakonserni.fi

Kirjat-liiketoimintaan kuuluvat Kustannusosakeyhtiö Otava, Kustannusosakeyhtiö Moreeni, Like Kustannus Oy ja Otavan Kirjapaino Oy. Lehdet-liiketoiminnan muodostaa Otavamedia Oy, johon kuuluu myös Otavamedia OMA. Kauppa-liiketoiminnan muodostaa Suomalainen Kirjakauppa Oy. Uusiin liiketoimintoihin kuuluvat mm. Otavan uudet liiketoiminnat Oy, NettiX Oy ja Ampparit Oy. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli noin 300 Meur ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä.

Tietohallintopalvelut on osittain keskitetty Otava-konsernissa emoyhtiöön, jossa kehitystyöstä ja ICT-tukipalveluista vastaa 10 ammattilaista ja liiketoimintayksiköissä asiantuntijoita on yhteensä 20. Tietojärjestelmien ja infran kehitys-, hallinta- ja tukipalveluita hoidetaan yhteistyössä keskeisimpien kumppaniemme Enfon, Elisan, Tiedon, Logican, Digian ja CGI:n kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme kokenutta

Järjestelmäpäällikköä

vastaamaan asiakastiedon ja tietovarastoinnin kehittämishankkeista ja tietojärjestelmistä. Asiakastiedot kattavat masterdatan sekä kuluttaja- että yritysasiakkuuksien osalta.

Tehtävänäsi on tukea ja tarvittaessa projektipäällikkönä ohjata sekä liiketoiminta- että teknologialähtöisiä projekteja ja kehittämishankkeita. Sinulle ovat tuttuja etenkin Microsoftin tietovarastoinnin teknologiat ja pilvipalvelut (Azure ja AWS) ja osaat löytää kumppanien kanssa oikeat ratkaisut eri mahdollisuuksista erilaisiin tarpeisiin – sovittuja käytäntöjä noudattaen ja tietoturvaa unohtamatta. Tehtävässäsi johdat vastuualueesi järjestelmäkehitystä ja hallinnoit kumppaniyhteistyötä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta liiketoimintalähtöisestä järjestelmäkehityksestä, projektijohtamisesta sekä järjestelmäintegraatioista. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kokemusta niin monitoimittajaympäristössä kuin tietohallinnon ja liiketoiminnan rajapinnassa työskentelystä. Toimintasi on yhteistyöhakuista ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnela, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla bit.ly/2zjzeKx 14.11.2018 mennessä.

Pinterest
MPS Enterprises

Tietoja

Hakuaika: 1.11.2018 - 14.11.2018
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Uudenmaankatu 10
Linkki: http://bit.ly/2zjzeKx

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Omat tagit

järjestelmäkehitys
järjestelmäintegraatio
pilvipalvelu
pilvipalvelut
tietovarastointi

Erikoisosaaminen

Master Data MDM
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Azure

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia

Siirry MPS Enterprises kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku